torstai 30. toukokuuta 2013

Torstaissa jo mennään :)

Viikko on mennyt, ookoosti, mielessä pyörii kaikkee ikävää ja on tullut murehdittua paljon asioita. Mutta toivon, että ensiviikolla on parempi moodi, kun lähen minilomalle Helsinkiin.

Keskiviikon bodysteppi peruttiin, koska ohjaaja oli sairastunut, mutta me nohevat neitokaiset Marin kanssa päätettiin iskeä lenkki kamppeet niskaan ja lähtee lenkille täydelliseen säähän. Käveltiin Marin kanssa vajaa 1,5h oli oikein mukavaa ja terapeuttista jutella tyttöjen juttuja ja samalla sai hyvää hyötyliikuntaa sekä aurinkoa. Tänään kävin aamulla pika-salilla, tein vatsat, ojentajat, olkapäät ja hauikset, oon muuttanut ojentaja ohjelmaa siten, että teen dipissä ojentajien toisen osan eli 15, 12 ja 10 toistot, luoja, että se on hyvä liike!!! Ja sitten kävin solkussa (:D). Töitten jälkeen mennään ihanan Roosan kanssa vielä vesijuoksemaan tunniksi, odotan innolla!
Huomenna aamulla luvassa kuntosali käynti ja teen koko ohjelman mikä mulle on laadittu. Töitten jälkeen menen ystäväni Nooran luokse yöksi parantamaan maailmaa. Lauantaina onkin töitä ja treffeille meno Marin kanssa, mennään treffaa miun töiden jälkeen aurinkoa ja amarilloa :)

Toivottavasti mieli paranee ihanien neitokaisten ansiosta loppuviikkoa kohden.
Mulla on kyllä vannomatta, maailman parhaimmat ystävät. Love you all.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)