keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kuntosaliohjaus + bodypumppi

Heipparallaa lukijat! Palataanpas sitten eiliseen kuntosaliohjaukseen :D Nyt jo naurattaa, mutta eilen ei vielä naurattanut. Menin salille ja heti ihana ohjaaja tuli ja vinkkasi, että mee lämmittelee että hän tulee perässä. Noh lämmittelin juoksumatolla reippaasti kävellen ja välillä hölkäten noin 20min. Sitten ohjaaja Riikka tuli siihen ja käytiin mun paperit läpi ja toiveet mitä haluan kehittää itsessäni ja muita taustoja. Kerroin, että haluan tiettyihin paikkoihin lihasta ja toisaalta sitten kiinteytyä. Noh lähdettiin sitten tekemään smithillä kyykkyjä, Riikka neuvoi, että otetaan isot lihakset käyttöön jossa saan myös sykkeen ylös, laite oli mulle uusi tuttavuus, mutta olen kuullut siitä. Joo sain neuvot, että jatkossa tehdään kolme sarjaa( 15, 12 ja 10) ja viimeiset toistot tehdään hampaat irvessä. Smittikyykky laite oli mulle uusi, niin jouduin vähän hakemaan sen kanssa sitä asentoa, ja mua pelotti, että multa lähtee jalat alta ja tapan itteni vaikka siinä laitteessa on toki se stoppari, että se pysähtyy jos niin kävis, tätä laitetta haluan päästä pian taas testaamaan. Jalkaprässi laite oli suht tuttu, mutta tässä työnnettiin kohti kattoa, tää tekee niiiin hyvää reisille! Tappo laite! (hyvällä tavalla). Riikka kyseli paljon mitä liikkeitä teen normaalisti salilla ja ilahtu siitä, että teen miltei kaiken vapailla painoilla koska hän sanoi, että sillä saapi parhaiten yleensä tuntuman ja eipähän myöskään tarvitse jonotella laitteisiin :) Hän myös neuvoi missä suhteessa kannattaa harrastaa liikuntaa, hänen neuvo oli, että viikolla voisi olla kokonaan 2 aerobista treeniä juuri esim ryhmäliikuntaa combattia/steppiä/spinningiä ja sitten 3 lihaskuntotreeniä esim kaksi salia tai kaksi pumppia. Hän myös sanoi, että jos menen peräkkäisinä päivinä salille tai salille ja pumppiin, niin käytän vähän eri voimavaroja, esim salilla enemmän keskityn jalkatreeniin ja vatsaan ja seuravaana päivänä sit pumpissa teen pienemmillä painoilla jalat ja suuremmilla kädet :) Ihanaa oli saada vinkkejä en koskaan ollut edes ajatellut moista. Hän myös sanoi, että suosittelee, että viikossa olisi kaksi lepopäivää, ja jos ne tuntuu työläältä(:D) niin kevyt kävely lenkki. Uusia liikkeitä käytiin salilla läpi ja myös tuttuja liikkeitä. Kysyin häneltä pumppiin liittyen pari neuvoa kulmasoutuliikkeisiin, koska en saa niissä tuntumaa, mutta kuntosaliohjauksen jälkeen kun menin pumppiin ja olin kuoleman rajamailla niin sain sen tuntuman pumpissa sinne selkäänkin.
Tuntien jälkeen olin niiiiin poikki, mie vaan vapisin ja tärisin ja äiti oli vähän huolissaan kun haki tyttärensä kotiin foreveriltä kun täytyi ajaa pikku teitä kotiin kun miuta oksetti ihan vaan pikkasen kuntosaliohjauksen ja pumpin jäljiltä, äiti hoki koko matkan"onko tuo nyt normaalia, olisit sanonut että nyt sattuu:D nyt lopetetaan"pitäskö sinne soittaa ja varmistaa, että onko tuo normaalia" :D Mulla meni kotona puoli tuntia että pystyin ruveta syömään, heti vedin rasvatontamaitoa(toimii kuulemma parhaana palautusjuomana) ja sit vaan makasin ja koitin saada jotenkin vapinan loppumaan, sitten kun sain syötyä niin olo helpotti hieman, mutta jalat oli tulessa koko illan ja tänään kävelen kun olisin jäänyt eilen auton alle :D Nukuinpa muuten erityisen hyvin ja aamulla oli niin levännyt olo :) 

Tänään menen salille tekee vähän aerobista jonka jälkeen menen Sh'Bam tunnille eli luvassa pelkästään aerobista :) Salille menen siksi ennen sh'bamia koska tunti kestää vain 45min joten haluan saada tunnin täyteen aerobista.
Illalla pääsen harjoittamaan sosiaalista elämää näkemällä ystävää <3
Huomenna on vapaapäivä,joka tarkoittaa kohdallani kuntosalia uuden ohjelman kanssa sekä salin jälkeen menen vesijuoksemaan tunniksi ja äitienpäiväkakun pohjan leipomista!

 

SH'BAM on hikeä hittien yllä

Hauskanpitoa musiikin tahtiin, tanssimista ilman tanssitaitoakin, runsasta hikoilua ja iloista rasvanpolttoa. Kuvaus sopii zumbaan, mutta myös uuteen tulokkaaseen SH'BAMiin. Se taas sopii niille, jotka haluavat lattarimusiikin sijasta hikoilla listahittien tahtiin.

Tällaista luvassa siis tänään :)

Ihanaa loppuviikkoa kaikille <3

Pari kuvaa lisään kiteytettynä mitä ajatuksia pyörii mielessä.

  
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)