perjantai 31. toukokuuta 2013

Mukava urheilun täyteinen viikko :)

Fiilis on ehdottomasti jo parempi, ja johtunee siitä urheilun tuomasta endorfiinistä mikä saa hyvän fiiliksen aikaan :)

Eilen kävin aamulla tekee pikatreenin, halusin saada tehtyä hauikset, ojentajat, olkapäät ja vatsat. Töitten jälkeen meninkin vesikkoon vesijuoksemaan, ja oli hyvä vesijuoksu!!
Aamulla tänään siis oli herätys heit 06:00 jälkeen, ja lähdin Astan kanssa salille ja hän lähti sinne ensimmäistä kertaa tutustumaan. Tein oman treenin + kyykyt :) Salilla sattui eräs hauska juttu, tein siellä pumppi tangolla hauista ja sen jälkeen menin tekee ojentajat dipissä, niin eräs nainen sitten kysyi, että teenkö lainkaan penkkipunnerruksia yms? sanoin, että enpä juuri, ainut mitä teen pumpissa, niin hän sanoi, että, minulla on leveä selkä ja voimakkaan oloinen yläkroppa mihin saisi äkkiä isojakin lihaksia ja kuulema tekniikka näyttää hyvältä. Olin ihan pöyristynyt(hyvällä tavalla siis), sanoin hänelle, että tavoite kuitenkin saada tätä leveää selkää kapeammaksi :D ja läskit poikkeen. Olipa erikoinen kohtaaminen.

Tänään Nooran kanssa yökyläilyä ilman herkkuja :) huomenna oon miettinyt, että meenkö aamulla salille vai en, voi olla että menen, haluan LISÄÄ tätä hyvää oloa :))))))))

Huomenna ihana päivä luvassa Marin kanssa, odotan innolla <3 Love you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)