perjantai 3. toukokuuta 2013

Back to Normal

Eilen menin töistä kotiin ja tehtiin äipän kanssa lämppäreitä :) Mun teki superisti mieli pitsaa mutta päätin tehdä pikkusen terveellisemmän vaihtoehdon, koska oli järkkyturvotus vapusta. Joka on aika outoa, koska oksensin kuitenkin 3-kertaa keskiviikon krapuloissa ja oli kuivakka olo, mutta joo se oli se neste pöhö :D Tehtiin lämppäreitä ruisleipään johon laitoin ketsuppia pohjalle, ohuen ohueita saunapalvikinkkuja, sen päälle kevyt meetwurstia, sitten ananasta, tomaattia, oreganoa ja juustoa. Ja eikun uuniin 200C ja 15min. Lämppärit oli tosi täyttäviä ja kaksi riitti saamaan mahan täyteen ja siihen oloon, että pitsan himo oli selätetty. Tiedän kyllä, että lämppärit olivat suolaisia ja rasvaisia, mutta varmasti parempi vaihtoehto pitsalle :) Illalla siivoilin vielä huonetta ja rupesin tankkaamaan itseeni sitruuna vettä, koska kehoni huusi vettä, olin harmaa väriltäni ja vatsa ei toiminut. Noh 2 litraa tankkasin ja tuli hyvä olo! Illalla alkoi masennus, että en jaksanut mennä pumppiin, äiti sanoi ihanasti, että hei, välillä on hyvä höllätä, koska oon käynyt paljon. Noh päätin, että väsymyksen takiako jään kotiin lepäämään enkä saa viikko tavoitetta täyteen? Ja aamulla herätyskellon soidessa 07:00 suuntana oli kuntosali ja yläkroppa treeni. Menin juoksumatolla kävellen ja hölkäten 10min ja sen jälkeen tein , haiukset, ojentajat, vipunostot, vatsat, rinnat, ja pystysoudun ja oli hyvä treeni! Kävin siis ekaa kertaa Forever Joensuun-salilla, paikka ei tunnu ihan täysin omaltani, tää varmaan johtuu taas siitä huonosta itsetunnosta, koska koko aika ajattelen, että ne hyvän-näköiset treenatut ihmiset tuijottaa ja ajattelee "mitä toi pulla täällä tekee" joudun työntää näitä ajatuksia syrjään koko aika ja keskittymään vaan itseeni. Kun normaalisti käyn salilla käyn Vetrean-salilla niinivaaralla, siellä oli aina lisäkseni vain vanhoja ihmisiä :D Tunsin oloni, että kukaan ei arvostele siellä, mutta onhan siellä pienet puitteet, verrattuna Foreveriin. Foreverillä oli paljon uusia mielenkiintoisia laitteita, mutta pysyin omissa tutuissa laitteissa, noh ensiviikolla on se kuntosaliohjaus, hän varmasti sitten auttaa uusien laitteiden kanssa jos ei niin viimeistään nyhdän salille Marin tai Roosan niin saan henkilökohtaista opastusta:) Töitten jälkeen on tänään luvassa vesijuoksua ja uintia. Kiva saada aerobista liikuntaa, joka on tärkeää minulle, koska rasvanpoltto on tärkeää! Vesi on muutenkin elementtinä ihana, se rentouttaa ja ei rasita niveliä :) Ainakin tunnin uintisessio siis edessä ja sen jälkeen saunaan :)
Huomenna on aamulla luvassa salilla käynti jälleen kerran! Ja sunnuntaina pumppi! Eli tälle viikolle tulee 2h aerobista ja 3h lihaskuntoa. Jatkossa haaveena/toiveena, että molempia olisi samanverran! Mutta ensiviikolla tähän tulee muutos :)
Viikonloppuna aijon vain olla kotona ja töissä ja kerätä voimia uuteen viikkoon :) <3

Oon tässä saanut parinpäivän aikana palautetta blogistani/itsestäni, baarissa sain yllättävän tiedon, että eräs ihanainen lukee blogiani! Ja eräs ystäväni oli maininnut minut blogissaan, ja nosti siellä minulle hattua koska oon löytänyt sen liikunnan ilon (en edes tiennyt hänen lukevan blogiani) mutta ihanaa oikeesti, oon niin otettu, ihanaa, että joku lukee tätä, tää on minulle kuitenkin kun päiväkirjan kirjoittamista, ihana kuulla, jos oikeasti miusta joku on ylpee.Maanantaina combattiin menossa!
MUTTA NYT KAIKILLE TASAPUOLISESTI IHANAA VIIKONLOPPUA <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)