torstai 23. toukokuuta 2013

Nyt jo torstai, mihin tää aika menee!

Tiistaina kävin vesijuoksemassa Marben kanssa tunnin ja oli hyvä olo sen jälkeen, menin kotiin ja söin, ruisleipää x 2 ja jogurtin ja teetä, oli hyvää ja uinnin jälkeen on aina tosi kova nälkä, en jaksanut tehdä mitään ruokaa, koska olin todella väsynyt ja meninkin jo nukkumaan 21:00
Keskiviikko aamui alkoi 06:15 herätyksellä ja vaatteet niskaan ja salille tekee perustreeni. Olkapäät x 2, ojentajat x 2, hauikset x 2, rinta x 2, jalkaprässi + vatsat. Treeniin meni tunti, ja sain tehtyä isommilla painoilla rinnan jeee :D Salin jälkeen olikin aikaa vielä ja meninkin solariumiin saamaan hieman rusketusta valkoiseen ihooni. Eilen menin töistä suoraan ystäväni Roosan luokse juhlimaan etukäteis syntymäpäivää grillauksen merkeissä, oli kivaa ja kummityttöni-Vanessa oli ihana <3 Roosan mies toimi grillimestarina ja loihti meille hyvät pöperöt.
Eilen tuli syötyä:

Aamupala: Kaurapuuro + kahvi + 2l vettä
Lounas: Abc:n kanasalsaa(siitä tullut uusi herkkuni) sisältää kaksi ohutta kananpihvia, ananas-salsaa, kasviksia ja salaattia(otan sen aina salaatilla), join rasvatonta piimää 2 dl.
Välipala: Banaani
Päivällinen: Puolikas makkara, 1 porsaan kasler pihvi + kurkkua, kirsikkatomaatteja, paprikaa.
Iltapala: Puolikas ruisleipä, voilla, juustolla ja kurkulla.

Aamulla vaaka näytti taas parempaa, painoa pudonnut nyt hitaasti mutta varmasti noin -3kg. Ja tästä 3 kilosta, on 1,5kg on pudonnut nyt 12päivän aikana. Olen tyytyväinen, koska nyt haetaan sitä loppuelämän elämäntapa muutosta ja opetellaan syömään terveellisesti ja oikealla tavalla.
Tänään alkoi myös ei-kivat naisten vaivat, joten sinnitellään herkkutuskien kanssa :D Mutta, lauantaina on minun sallittu herkuttelu päivä jolloin tulee kaksiviikkoa täyteen, etten ole herkutellut. Sitten herkkukielto jatkuu taas sinne asti kun lähden helsinkiin. Toki sielläkin kuten aina jokapäivä täytyy miettiä sitä mitä syön. Mutta mulla on itsevarma olo, että selviän haasteista ja houkutuksista, aijon kylläkin helsingissä lähteä ulos juhlimaan, ja sillon aijon myös syödä.

Mulla on itselleni pieni haaste, tavoite saada pois -10kg ennen thaimaata, ja olen siitä saavuttanut jo -3kg. Muille kesä tuntuu haasteellisesta painonpudottamisen saralla, itse en koe suurta ongelmaa, koska ensinnäkin olen melkein koko kesän töissä joten rutiineja on helppo silloin noudattaa.

 Tänään luvassa Zumba :) eli rasvanpolttoa. Kivaa!

Hauskaa torstaita kaikille, voikaa hyvin ja olkaa onnellisia ja muistakaa olla onnellisia, terveydestä, ystävistä ja perheestä <3

Ja Roosa-ystäväni, jos luet tätä, Maailman parhainta syntymäpäivää sinulle, olet mulle tärkeämpi kun tiedätkään <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)