torstai 21. marraskuuta 2013

Uusi ruokavalio.

Tervehdys lukijat, torstaissa mennään ja mieli on hyvä :)
Tiistaina tehty sali treeniä kuin myös jumppaa. Eilen myös aamulla menin salille, ja oli hyvä treeni vaikka oikea pakara on erittäin kipeä, takapotkua taljassa en tehnyt kivun takia, mutta reidenloitontajat tein taljassa. Treenit on sujunut älyttömän hyvin ja huomaan, että oon saanut voimaa lisää joissakin liikkeissä. Sehän on tietysti hieno asia, että kehittyy :)

Eilen, menin töistä suoraan tapaamaan ystävääni kaupungille, kävin vähän jouluostoksilla ja ostamassa kosmetiikkaa. Nautittiin mös maittavat päivälliset :)
Kaupungilta menin kotiin ja aloitin tonttuilin ja paketoin lahjoja. Illalla söin jo ensimmäisen iltapalan uudesta ruokavaliosta.

Eilen sain pt:ltäni siis uuden ruokavalion.
Runko pysyy samana, aamulla edelleen kaurapuuroo, mehukeittoa/marjoja, ja rahkaa tai keitetty muna.
Uutena tulee välipala ennen lounasta, joka on rahka ja bansku!
Lounas pysyy samana eli, lihaa ja salaattia reilusti, leipä ja rasvaa leivälle, muutoksena tulee, että öljypohjaista salaatinkastikella lisätään 1 rkl.
Välipala on sama eli rahkaa ja marjoja.
Päivällinen muuttuu vähän myös, päivällisellä syön sitä lihaa ja tummaa pastaa useimmiten niin päivällisen salaattiin lisää myös öljypohjaista salaatinkastiketta tai jos en syö salaattia päivällisellä vaan kasviksia niin sit lisäksi leipäsiivu +1tl rasvaa.
Iltapala myös suureni, edelleen on rahkaa ja marjoja lisäksi tulee vielä mehukeitto tai hedelmä.

Oon iloinen, että muutokset on suhteellisen pieniä, että niitä on helppo noudattaa. Onnellinen oon siitä, että iltapala on isompi ;) Mikä kivempaa kun maata sängyssä ja syödä :D
Oon aina ollut iso hedelmien ystävä niin oon iloinen, että saan syödä peräti kaksi hedelmää päivässä :D

Ruokavaliota alan noudattamaan kirjaimellisesti maanantaina, kun pääsen reissusta kotiin. Toki myös näinä päivinä pyrin syömään jo näitten ohjeiden mukaan, mutta viikonloppuna pidän vapaa syönti päivän kun menen helsinkiin ja luvassa juhlat!

Ootan innolla tätä uutta ruokavaliota!! Oon ihan innoissani :)
Tuntuu, että oon taas entistä motivoituneempi tähän kun sain uuden ruokavalion jossa on vaan pieniä muutoksia.

Asia mikä hieman vaivaa mieltä, on ruokavalion noudattaminen Thaimaassa. Miten onnistun siinä? Toki kun on kyse lomasta, en pysty enkä ees halua noudattaa ruokavaliota pilkulleen, mutta tarkoitus kuitenkin on, että aamu ja iltapalat sekä lounas olisi ohjeiden mukainen. Oman kaurapuuropaketin vien sinne mukana.

Urheilun suhteen en koe haasteita, koska samassa rakennuksessa on kuntosali missä asuntomme on :)

Kysymys kuuluukin, miten te noudatatte ruokavaliota kun olette lomalla ulkomailla?:) Onko hyviä vinkkejä matkaan?:)

Tää istuu nyt fysioterapian poliklinikalla jossa tehdään niveltulehdus-sormeen joku lasta?!? Sormi vaivaa siis edelleen :/

Uudet kynnet, Kiitos Top Beauty Joensuu Johanna <3

Hirveen käytännöllinen tää proteesi :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)