lauantai 30. marraskuuta 2013

energy has left the building :(

Otsikko kertoo tän hetkiset fiilikset. Energia on ihan poissa. Töitä on ollut ihan hulluna, kiirettä töissä ihan hulluna, ja oon juossut töissä pää kolmantena jalkana :( Nyt on ollu urheilusta kaksi välipäivääkin, koska en vaan ole jaksanut mennä, kun oon niin väsynyt. Tänään on kuitenkin tarkoitus mennä tekee tämän viikon vihdoin ja viimeinen sali. Luojan kiitos se on sit tältä viikkoa ohi(:D) Mie oikeesti toivon, että ensiviikolla olis energiaa enemmän tuohon urheiluun, että se ei olis niin pakko pullaa. Miunhan pitäs vielä tällä viikolla harrastaa aerobistakin 1h. Noh katsellaan.

Eilen menin töitten jälkeen ystäväni luokse istumaan iltaa, hän oli tehnyt ihanaa ruokaa josta oli helppo kasata ohjeideni mukainen päivällinen. Juotiin vielä kahvit ja syötiin makoisat tortut! Syötiin myös vähän sipsiä, naughty me. Syönnin jälkeen mulle tuli kuitenkin tosi huono-olo, piti mennä vessaan ihan ja tehdä pieni oksennus. Mulla oli koko illan vatsa jotenkin kipeä ja huono-olo. Tänä aamuna myös herätessä vatsa tuntui vielä kipeältä. Nyt tulin töihin ja söin kuitenkin aamupalan ja onneksi vatsakipu tuntuu hellittävän.
Tänään näen töitten ja salin jälkeen toista ystävääni kaupungilla, päivällisen ja pienen ostelureissun merkeissä <3 Kyllä tuntuu kivalta arjen kiireiden keskellä kun raivaa tilaa ystävien näkemiseen!

Huomenna on meidän liike auki ensimmäistä kertaa nyt joulun tienoilla, 12-18. Toivon, että ihmiset tulee jo jouluostoksille, on muuten ikävää olla töissä jos on liian hiljaista.

Ensiviikko tulee nopeasti kun ei ole viikonloppuna lainkaan vapaata. Maanantaina on aika ripsihuoltoon, kiva saada nää haroripset jo kuntoon! Toiveena ja tavoitteena on harrastaa ensiviikon kuntosalit ma-ke ja lauantaina vika sali, koska torstaina on meidän ystävien pikkujoulut parissa paikassa ja on tarkoitus mennä sitten katsomaan haloo helsinkiä nightiin, niin tulee pari väli päivää :)

Nyt lähettäkää tälle bloggaajalle oikein paljon virtuaalista energiaa, että jaksan taputella nää työpäivät ennen lomaa, vaikka oon oikeesti ihan loppu.

Lukijat, ihanaa viikonlopun jatkoa, toivottavasti edes osalla ei ole viikonloppuna töitä, vaan saatte nauttia vapaista ja nukkua pitkään <3


Tällainen karvakamu jää aamuisin vetelee vaan hirsiä..

Joensuun keskustassa käykää houkutuksessa syömässä salaatti. Älyttömän hyvää!

Oon ollu meikitön näky töissä nyt pari päivää, säästän aamuisin nekin minuutit nukkumiseen :D

2 kommenttia:

 1. Täältä ainakin roppakaupalla energiaa sinne! Jospa tuleva viikko ois sitten energisempi. Ihanaa, kun oot löytänyt liikunnan ilon elämääsi, kyllä se antaa enemmän kuin ottaa! :)

  Ja joo, nuo Houkutuksen salaatit ON ihania!

  P.S. Toivottavasti riitti asiakkaita hirmuisesta kelistä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja energialähetyksestä, aamu alkoikin heti paljon energisemmin ja löysin itseni salilta 06:45 :) Kyllähän tuo urheilukärpäsen puraisu on vaikuttanut niin mieleen kun kehoonkin hyvällä tavalla :)

   Asiakkaita kävi onneksi niin ei tarvinnut peukaloita pyöritellä :)

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)