torstai 7. marraskuuta 2013

This is me

Rakas Paino. Kiitos kun olet junnannut paikoillasi 3viikkoa. Vaikka olen syönyt go fat go-ohjeiden mukaan. Ja olen urheillut myös ohjeiden mukaan. Toki pieniä lipsumisia on tullut mutta suuremmilta on vältytty. Onneksi on kuulema normaalia että paino välillä junnaa paikallaan ja ei pidä vetää siitä vesimelonia nenään. En luovuta enkä missään nimessä lannistu. Painoa pudonnut kuitenkin -15,5kg kaiken kaikkiaan. Ja vaikka paino ei ole pudonnut 3vk niin onneksi sentään vatsasta oli lähtenyt -4cm. Tiedän kyllä jos noudattasin 110% ruokavaliotani enkä koskaan lipsuisi olisin paremmassa kunnossa jo. Mutta voin sanoa suoraan, en ole niin kunnianhimoinen, että kieltäytysin aina kaikesta, mutta hattua nostan niille totaali kieltäytyjille :) sanoisin ehkä kohdallani noudattavani 90% Terveellistä ja puhdasta ruokavaliota ja 10% on sitä lipsumista.
Pidän ruokapäivä kirjaa ja seuraan mitä syön, se auttaa näkemään faktat. Jutan go fat go on kyllä älyttömän hyvä ja saa syödä ja on helppo noudattaa. Oon nyt kipeenä flunssassa ja tän viikonurheilut jää vähälle. Mutta nyt sitä lepoa.

Ensiviikolla on tapaaminen minun pt:ni kanssa, ja katsotaan vähän miten on tapahtunut edistystä ja Riikka vetää mulle kunnon treenin :)

Joku olikin mulle kirjoittanut että kisadietillä voi pudottaa 20-30kg nopeassakin ajassa, että minun edistyminen on hidasta ja en koskaan kuulema saa sitä unelmavartaloa. Siihen voin vaan sanoa, että en lähde kisadietille koska tavoitteena ei ole fitness-vartalo, tavoitteeni on löytää terveelliset elämäntavat, pudottaa painoa vielä ja kiinteytyä. Ja minun läskit ei ole tulleet missään 6kk, vaan vuosien varrella joten en myöskään odota mitään ihmettä, että laihtuisin 30kg puolessa vuodessa.
Ja pt:ni mukaan ei sillä ole väliä kuinka nopeasti se paino putoaa, kuhan suunta on koko aika oikea ja on oikealla tiellä. Ja jokainen on yksilö.

Ihanaa torstaita kaikille, mulla on paljon kannustavia ihmisiä blogissa ja ulkomaailmassa, olette tärkeitä <3 
Tää nuhanenä nyt jatkaa töitä <3 4 kommenttia:

 1. Niin, kuten juuri sanoit: 110% jos noudattaisit ruokavaliota niin paino tippuisi nopeasti! Jos 10% on lipsumista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mitä olit kirjoittamassa loppuun kun on varmaan jäänyt kesken lause. Mutta toki tulokset tapahtuisivat nopeammin jos noudattasin 110% ruokavaliotani, tiedän sen :) Mutta näillä mennään nyt, ja toki tämmöinen elämäntapamuutos täytyy tehdä niillä ehdoilla mitkä sopii itselle.
   Mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 2. Ehket munkin on nyt aika heittää kommenttini kehiin. Jatka samaan malliin, tykkään lukea blogiasi sen vilpittömyyden vuoksi! Ajatuksiisi on helppo samaistua ja monta kertaa oon saanu tästä motivaatiota omaan treeniin. Kiitos, ja onnea pudotettujen kilojen vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! Tuli ihan super hyvä mieli, on kiva kuulla jos pystyn edes yhdelle lukijalle antamaan motivaatiota treeniin, tuntuu jopa oudolta, että miten minä sellaiseen pystyn :D Toivottavasti pysyt jatkossakin lukijana ja kommentoit :)

   Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)