maanantai 18. marraskuuta 2013

A little party never killed nobody

Viikonlopusta selvitty ehjin nahkoin! Perjantaina menin ystäväni kanssa meille, syötiin ja höpöteltiin, illan aikana seuraamme liittyi 3kpl lisää ihania neitoja! Hauskaa oli ja skumppa virtasi ;)
Seuramme hiukan jakaantui kun oli aika lähteä baariin, mutta ihan kivaa silti oli baarissakin! Onneksi seurani oli selvinpäin ja sain häneltä vielä kyydin kotiin! Ja onneksi vielä hyvissä ajoin :) 
Lauantai päivää vietettiin ihanan kummitytön ja hänen äitinsä kanssa, käytiin lounaalla hesessä ja hengailtiin yhdessä. Iltapäivällä mukaamme liittyi vielä toinen ihanainen <3

Lauantai ilta meni kivasti kun sain ystävän yökylään luokseni :) katsottiin elokuvaa ja syötiin! Oli ihanaa vaan olla :)

Sunnuntaina olin päättänyt mennä salille, mutta päätös ei muuttunut teoksi :D Olin vaan sängyssä melkein koko päivän, pesin kyllä myös pyykkiä ja siivosin. Olin tosi väsynyt ja sunnuntain ruokailutkaan ei mennyt ohjeiden mukaan, mutta onneks nyt ei sentään ihan persiillekkään.

No mutta nyt palataan arkeen. Järki päähän takaisin ja ruokailut kondikseen ja urheilun pariin takaisin. Kivaa on välillä höllätä, mutta kiva on kyllä myös palata noudattamaan terveellistä ruokavaliota ja mennä taas urheilemaan :)

Aamulla olisin halunnut mennä salille, mutta tänään on se kehonkoostumusmittaus niin kielto oli että ei salia ennen mittausta. Eikä lounasta, aamupala on nyt masussa ja rupeaa vähän jo jännittämään. 

Tällä viikolla aijon urheilla paljon ja kunnolla! Vaikka lähden Helsinkiin perjantaina niin on tässä, arki-illat ja aamut hyvää aikaa urheilla :)

Helsingissä, aijon tavata paljon miun ystäviä ja ilmeiseisesti siskoni järjestää pienet juhlatkin kotonaan :)

Suunnitelma:
Ma: sali
Ti: sali + step-muokkaus
Ke: sali 
To: lenkkeily 60min tai bodystep
Pe: sali


Ihanaa uutta viikko kaikille :) Mulla on enää 5-viikkoa miun loman alkuun, JEEE.

Baari-lookki :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)