perjantai 15. marraskuuta 2013

Tough week.

Rankka viikko fyysisesti ollut tähän asti. Keskiviikkona skippasin aamun salin, olin totaalisen lihasjuminen ihminen pt-tunnin jäljiltä. Mutta sitten keskiviikkona menin töistä suoraan salille tekee ojentajat ja olkapäät ja siitä suuntasin sitte sh'bam-tunnille. Tunti ei oo ihan makuuni, tykkään enemmän zumbasta, missä tehdään selkeesti enemmän erilaisia tansseja ja välillä sit nostetaan sykettä kunnolla. Sh'bam kun on koko aika sellasta aika kreisibailausta ( :D ) hiki kyllä tuli, että oli tehokasta!

Eilen aamulla menin tekee ns keskiviikon treenin loppuun aamulla. Ja treeniin kuulu, selkä, takareidet/pakarat, maastavedot, lantionnostot, prässi, kyljet ja vatsat. Oli jotenkin koko treenin puhti aika poissa, ja olin väsynyt ja lihakset on tosi kipeät. Teinkin sitten päätöksen, että seuraavan kerran menen sunnuntaina salille tekee viikon viimeisen salin ja zumbaan, tekee viimeisen aerobisen osuuden. Nyt tuntuu, että kroppa kaipaa lepoa, ja kroppaa täytyy kuunnella.

Eilen menin töitten jälkeen siskoni kanssa kaupungille, hän tuli Helsingistä loppuviikoksi kotiin. Käytiin kaupoilla, mukaan lähti vaan yksi paita, en löytänyt muuta, käytiin myös kahvilla ja alkossa ;)

Tänään onkin sit kauan odotettu päivä, eli mie vaihdan vapaalle. Mulle tulee pari kaveria kotiin ja syödään ja laittaudutaan ja lähdetään baariin yhdessä :) Oon odottanut tosi paljon tätä! Oon ihan innoissani! Lauantaina sit pidän herkuttelupäivän ja syön mitä mieli tekee, jospa se vähän buustais myös aineenvaihduntaa :)

BLOGI HILJENEE LOPPUVIIKOKSI, IHANAA VIIKONLOPPUA LUKIJOILLE, MITÄ IKINÄ TE TEETTEKÄÄN, NAUTTIKAA VAPAISTA JOS NIITÄ ON <3

Puhelimen kameralla leikittelyä :)

Smile :)

Ammun köllimiset <3

Naturell Heidi :)

2 kommenttia:

  1. herkkupäivä buustaa aineenvaihduntaa silloin kun on elänyt kurinalaisesti pidemmän aikaa =) about kuukauden tai kerran viikossa jos on esim tiukalla dietillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa :) Mutta luulen, että se buustaa kyllä myös minun aineenvaihduntaa, ja jos ei sitten buustaa niin mieltä se ainakin buustaa :D Mukavaa viikonloppua :)

      Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)