tiistai 19. marraskuuta 2013

Kehonkoostumusmittaus.

Heipparallaa ihanat lukijat! Eilisestä kehonkoostumusmittauksesta selvitty. Jännitti ihan superina mennä sinne mutta samaan aikaan olin myös utelias kuulemaan mitä sieltä selviää. Mietin pitkään, että haluanko julkaista tuloksia tänne, koska kyse on kuitenkin mulle henkilökohtaisesta asiasta. Samoin kuten paino, en halua kertoa paljonko painoni on, koska se on henkilökohtaista, en ole sinut sen luvun kanssa.

Mutta päätin tehdä poikkeuksen ja ottaa riskin ja kestää ne "hyi olet läski"-kommentit. Eli rasvaprosentti oli/on noin 39-40%(tarkkaa lukua en muista ennen kun saan sen kirjallisen). Faktahan siis on se, minkä jo tiesinkin, että miussa on sitä läskiä kyllä vielä reilusti mitä sulatella. Luku ei yllättänyt, eikä siitä tullut pahamieli, kyllähän se peili kertoo sen totuuden. Eli painonpudotus jatkuu.

Mitä muuta ne kerto? No vaikka tuo luku on SUURI, niin oon parista asiasta onnellinen, siitä, että mulla ei ole sitä kovaa rasvaa sisäelinten ympärillä, mikä on vaarallista terveydelle. Miun läski on sitä pehmyttä läskii jonka saa pois oikealla ruokavaliolla ja urheilulla.

Miulla oli yllättävän hyvin lihasta (JEE). Ja miulla oli hyvä lihastasapaino, ei ollut esim niin, että jaloissa ei ollut lihasta lainkaan ja käsissä olis ollut himmeet. Eli on tärkeetä treenata edelleenkin kaikkia lihaksia :) Riikka korosti entisestään sitä, että salilla käydään edelleen 4krt viikkoon, koska mitä isommat lihakset niin sitä enemmän ne myös kuluttaa. Sekä kuntosalilla käydään myös siksi, että ei jäisi niitä löysiä nahkoja roikkumaan. Ja tietenkin myös siksi, että lihakset ei pääse lähtemään pois kun ollaan miinus kaloreilla..

Mitäs muuta, kehonnestetasapaino oli myös hyvä. Sopivasti vettä siis!

Miun perusaineenvaihdunta oli kuulema myös hyvä, kulutan päivässä (muistaakseni) 1650kcal, jos makaan sängyssä päivän tekemättä mitään. Se oli kuulema hyvä!

Kun oltiin katsottu tulokset, niin juteltiin tavotteista jälleen kerran. Sanoin, että haluan pudottaa painoa vielä toiset 15kg. Riikan mielestä on tärkeää jatkossakin olla maltillinen, koska mitä hitaammin se paino putoaa, sitä pysyvemmin tuloksin se paino pysyy sitten kurissa. Puhuin, siitä, että en halua, että mulle jäisi nahkoja roikkumaan, haluaisin olla kiinteä, kauniisti lihaksikas ja se tärkein, normaalipainoinen, tai en mie ees tiiä haluanko olla just normaalipainoinen, mutta silleen tyytyväinen, kun katson peilistä itseäni niin ei tee mieli huutaa. Riikka sanoi, että kaikki on mahdollista, kuhan on ollaan maltillisia. Ja mie kyllä olen, pyrin olemaan jatkossa vielä enemmän. Koska eihän ne läskit oo tullut mulle missään vuodessa, vaan vuosien mittaan.
Laitettiin mulle oma rasvaprosentti tavoite(olipa outo sana) ja se on 30%. Jos ja kun pääsen tuohon joskus, niin taputan itteeni selkään.

Riikka myös sanoi, että en voi lähteä vertailemaan omia tuloksia muiden kanssa, koska jokainen meistä on hyvin erilainen rakenteeltaan ja se vaikuttaa jo niin paljon tuloksiin. Joten en siis lähde vertailemaan lainkaan.

Seuraavaksi puhuttiin taas ruokapuolesta. Kerroin arkirytmini ruokailuineen. Hän tekee kehonkoostumismittauksen perusteella sinne muutoksia mitä tarvitsee, sen tiedän, että saan syödä pikkasen enemmän jatkossa, ja sehän sopii :D Urheilun suhteen ei tuu muutoksia.

Mutta palataas muihin asioihin, eilen kävin töitten jälkeen salilla, ja ei, että muuten ketutti. Noh jokatapauksessa, tein sellaisen treenin, että meinas kaksi kertaa oksennus tulla, ihan oikeesti. Kotona oli aika ruveta tekee päivällistä. Päivällisenä oli 200g kurkkua ja tomaattia, tummaa pastaa 40g ja 100g naudanpihviä. OMOMOM, olipa hyvää. Illalla oli vielä syötävä maitorahka ja mansikat, ja söin myös puolikkaan ruisleivän, koska mulla oli nälkä.

Tänä aamuna myös löysin itseni salilta, ja olipa muuten kiva olla salilla aamulla kun ei ollu kauheesti porukkaa, on kiva, kun saa tehdä rauhassa ja ei tarvii jonotella laitteisiin ja vaihdella järjestystä missä tehdään. Aamulla törmäsin myös salilla aurinkoiseen Annaan, ( http://annamuntreenaa.fitfashion.fi/), oli kiva vaihtaa pari sanaa ja hän suositteli kokeilemaan joskus lantionnostoa smithissä, oon halunnut sitä kokeilla, mutta en oo uskaltanut yksin joten odotan seuraavaan pt-kertaan, niin voidaan katsoa, että tekniikka menee oikein :) Kiitos vielä Anna vinkistä.

Salilla huomasin tänään ikävän jutun sattuneen. Olen vienyt työpaikaltani salille hiustenkuivaajan ja suoristusraudan yleiseen käyttöön, niin harmikseni huomasin aamulla, suoristusraudan hävinneen sieltä. Eli joku on nyysinyt sen sieltä, ikävää, että salilla, missä tulee vietettyä paljon aikaa, niin siellä käy epärehellisiä ihmisiä. Vein laitteet sinne hyvää hyvyyttäni, koska aiemmat siellä olleet laitteet olivat aika huonokuntoisia, niin ajattelin laitteiden piristävän ja helpottavan naisia, että ei tarvitse roudata joka aamu omia laitteita mukana! Tänään kun menen töitten jälkeen jumppaan, vinkkaan asiasta respaan, että salilla käy epärehellisiä ihmisiä.

Tuli taas paljon tekstiä, toivottavasti jaksatte lukea :) Joensuussa sää on sateinen ja harmaa, mutta mieli onneksi positiivinen :)

Give it all you've got!
!!!!
Rasvan alta pilkottaa ojentajalihas :D

Aamulla salilla jalkaprässiä 90kg.

Aamulla oli myös ihanien vienti hoitoon <3

Onni <34 kommenttia:

 1. Samat sanat vaan sulle, viis tuloksista kun näyttää noin hyvältä! Nuo inbodyt on hyvä sillon tällön käydä mutta turha niihin tuloksiin on jäädä märehtimään, varsinkin ku projekti on kesken! :) Tuo ojentajahan on vallan valtava, jeee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari tsempeistä :) Joo lakkaan liikaa tuijottamasta tuota RASVAPROSENTTIA. Ja oot oikeessa kun matka on vielä kesken, niin ihan sama mitä se lukema nyt on. Voisit tulla tänne susirajalle vetämään pepputreeniä jos sekin kasvais :D

   Poista
 2. voi heiti kun mie oon niin ylpeä sinusta <3 hyvät tulokset mittauksessa, ja muista aina et ne laitteilla tehdyt ei ole rasvojen osalta varsinkaan luotettavia... että pihdeillä mitattuna se on varmin. mutta varmasti suuntaa antava, ja siksi oikein hyvä!! ihana kun kuuntelet Riikkaa ja et sekoile enää pussikeittodieettien kanssa (:D), onneksi löydettiin molemmat aivot ja osataan elää niinku ihmisen kuuluu nykyään :'D kauan se otti!

  Mut ilmota ihmeessä respaan et jengi on käyny nyysimässä sen raudan, tosi törkeetä käytöstä tollanen... köyhäks on menny!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ihanasta kommentista <3 Niin ja en mie jaksa masistella sitä tulosta enää, that's just me :D Ja suunta on oikea niin eiköhän se siitä rupea pikkuhiljaa laskemaan, ja kyllähän heidin täytyy olla aina ees pikkasen pehmeä, eihän se olis muuten heidi ;) Joo pusseilu on ja pysyy historiassa never again, vaikka sainkin siitä hyvän startin, mutta eihän sellaisilla kaloreilla jäänyt sit enää energiaa liikkumiseen lainkaan, ja pusseilulla saavutetaan varmasti vaan se "laihaläski" olemus. Kiitos Sari tsempeistä, ihan voit yhtä ylpeä olla myös itsestäsi, hienoo, että elämässäs on nykyisin balanssi ja tietysti toimiva ja ihana parisuhde <3

   Joo mie ilmoitan sinne kuhan nään sen omistajan ;)

   Haleja <3 Ja kiva kun luet miun blogia!

   Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)