tiistai 26. marraskuuta 2013

Kesäloma lähenee :D

Tervehdys lukijat ja anteeksi blogihiljaisuus!:(
Nyt on palattu takaisin sorvin ääreen ja blogi herää taas henkiin :) Perjantaina siis lähdin Helsinkiin 17:25 ja siskoni oli vastassa kentällä! Mentiin samontein päivälliselle ja ruokakauppaan. Oltiin vasta 21:00 jälkeen siskoni luona kalliossa. Syötiin iltapalaa siinä ja mentiin nukkumaan.
Lauantai aamuna heräsin aikaseen ja lähdin tapaamaan ystävä perhettäni ja kummipoikiani jumboon. Samalla sain toimitettua joululahjat :) Jäin jumboon sitten, yksikseni vielä shoppailemaan ja löysinkin sieltä ihanan pinkin hupparin ja treenitopin stadiumilta. Veromodasta löysin makeen mustan neuleen jossa on nahkaa etuosa :) Sitten siskoni tuli hakemaan minua ja hän halusi lähteä UFF:ille 1€ päiville ja hän löytikin hyviä löytöjä! Itse ostin columbus "ostarilta" thaimaalaisten pitämästä liikkeestä kauan etsimäni biker-bootsit, kengät maksoivat 24€ :) Kauppa oli ihana! Ihan kun olisin mennyt Thaimaahan :)

Illalla siskoni luokse tuli kavereita ja otettiin viiniä ja siideriä ja mentiin sitten alakerran populukseen ja sieltä molly malonssiin, sinne tuli myös pitkäaikaisin ystäväni Johanna, autolla tietenkin, kun hän treenaa siis vuoden 2014 syksyn bikini fitness-kisoihin. Hän oli kuihtunut nyt jo ihan kasaan vaikka ei ole vielä edes itse kisadietillä :D (http://johanonfitness.blogspot.fi/) Ihana tyttö! Molly malonsista mentiin vielä bakerssiin ja tanssittiin ihan hulluna ja oli super hauskaa :) Oltiin vasta lähemmäksi 05:00 kotona :) Sunnuntai aamuna kuitenkin päätin, että tänään en nuku päivää enkä ole krapulassa, joten suihkun kautta keskustaan ja aamupalat picnicistä messiin ja viettämään ihanaa päivää ystäväni Johannan kanssa. Johannan kihlattu voi vähän huonosti lauantain bileistä joten hän vaan nukkui :D

Maanantaina oli sitten aika iltapäivällä lähteä haikein mielin taas kotiin :( Mulla jää aina kauheen kova ikävä miun siskoo ja ystäviä <3 Oikein rintaa aina puristaa.
Onneksi enää neljä viikkoa niin nään taas siskoani ja ystäviäni kun he tulevat Joensuuhun.

Tuli herkuteltua ja juotuakin viikonloppuna, mutta nyt takaisin ruotuun niin syömisessä kuin urheilussakin :)

Tällä viikolla urheiluja en oo vielä tehnyt mutta aijon urheilla seuraavasti:

Ma: välipäivä
Ti: kuntosali
Ke: kuntosali
To: kuntosali + zumba
Pe: kuntosali
La: välipäivä
Su: lenkkeily 60min

Mulla alko tänään töissä 11-päivän työputki, seuraava vapaapäivä on 6.12. No mie kyllä jaksan, vaikka päällä seisoen, kohta kun se lomakin on :) MULLA ON 24 TYÖPÄIVÄÄ ENNEN KUN ALKAA 5-VIIKON LOMA!!! LOMA LOMA LOMA ON VAAN MIELESSÄ!!

Joo, jospa nyt rauhottuisin ja jatkasin töitä :D Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikonloppu ja ootte energisiä ja levänneitä <3

Finnairilla mennään Helsinkiiiin!

Jumboon menossa bussilla :)

Uudet biker-bootsit!

Siskoni koira Dobi, dobissa on spanielia ja snautcheria :)

Ystäväni mies ja minä kreppaamassa :D

Minä ja Johanna <3

Uusi huppari stadiumista.

Ystävä on se, joka tietää sinusta kaiken ja rakastaa sinua silti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)