maanantai 11. marraskuuta 2013

Ihana viikonloppu takana ja flunssa on selätetty :)

Viikonloppu takana, joka oli ihana sellainen :) Perjantaina menin ystäväni kanssa töistä suoraan kaupungille jossa ostin isänpäivälahjan sekä itselleni yhden mekon. Käytiin myös syömässä ystäväni kanssa Rossossa, omalle lautaselle päätyi lihapullapasta, on kivaa, että myös Rosson kaltaisessa ketjussa nykyisin edellä mainittu pasta on kokojyvää! Miun mielestä on hienoa, että näin on!

Lauantaina olin töissä ja töistä suoraan menin kummityttöni Nellin 5-vuotis synttäreille, lahjaksi hän oli toivonut High Monster Barbeja, ja vein hänelle sellaisen. Barbit on kyllä aika erikoisen näköisiä, kun high monster barbeilla on tatskoja ja värjätyt tukat :D
Synttäreiden jälkeen päätin, että meen salille. Ja mikä onni, että mie menin! Oli ihan huippu salitreeni takana ja tein omat ennätykset etureiden ojennus laitteessa! Wuhuu, pienestä se ilo tulee nykyisin :)
Ilta meni kotona katsoessa elokuvaa, elokuva oli Natascha Kampusch 3096. Elokuva oli mielestäni erittäin mielenkiintoinen, mutta samaan aikaan hyvin ahdistava :( On kamalaa, mitä Natascha on joutunut kokemaan.Elokuva oli äitini mielestä pitkäveteinen, mutta sitähän se Nataschan elämäkin varmasti oli. Suosittelen katsomaan.

Sunnuntaina sitten veljeni perheineen tuli aamulla käymään isänpäivä kahvilla, ostin iskälle lahjaksi siskoni kanssa, harmaat college housut, viski kirjan ja taskumatin sekä sukkia :D Hän oli taas vähän näreissään siitä kun hänelle oltiin ostettu lahjoja, hän aina sanoo, että mitään ei tarvitse. Kävin aamukahvien jälkeen salilla ja solkussa ja mikä draivi oli salilla, ihan huippua, olin energiaa täynnä! Käytiin päivällä syömässä sitten Amarillossa, ja oli hyvää ruokaa. En oo 3-viikkoon syönyt mitään roskaruokaa niin söin sitten kunnon lihaa ja perunoita :) Teki hyvää!

Rupesin eilen miettimään kun luin moumoun-blogia, siitä millainen suhde hänellä on isäänsä ja oli ihana lukea sitä!

Vaikka itse koen, että ollaan isin kanssa usein napit vastakkain, niin silti koen, että hän on jotenkin aina ollut ihan mieletön esimerkki minulle tai esikuva. Hän on aina tehnyt tosi paljon töitä, ja hän aina sanoo, että pitää tehdä töitä, että on aina leipää pöydässä, katto pään päällä ja sukan varressa rahaa jos joskus tulee yllättäviä rahan menoja. Meillä on kaksi kesämökkiä, ja aina vapaa-ajalla hän tykkää tehdä itse siellä erilaisia remontteja/laajennuksia tai jotain projekteja. Iskä rakastaa luontoo ja rauhaa, se haluis varmaan asua kesämökillä. Meijän isi on myös ihan hirveen viisas, ei oo miulla sellaista kysymystä, mihin se ei osais antaa vastausta. Iskä on myös murehtija, se aina murehtii omista lapsistaan se sanoo joka viikkon ainakin kerran "mie vaan toivon, että teillä lapsilla on aina kaikki asiat hyvin ja ootte onnellisia". Se ihan liikaa stressaa tuota asiaa. Iskä hirveesti aina myös neuvoo ja opastaa miten asiat pitäs tehdä(näissä tilanteissa ollaan sit napit vastakkain). Iskä yrittää aina meitä lapsia neuvomaan, miten rahaa käytetään ja miten sitä säästetään. Iskä on myös ihminen, jolle voi kertoa ihan mitä vaan, se joskus suuttuu ihan hulluna, mut sit se aina leppyy. Iskä on myös tosi luotettava. Iskä on maailman helpoin ylipuhua asioihin :D Se vaan on, mitä tulee uuteen eläimeen, tai uuteen keittiönpöytään tai mihin vaan, se aina ekana sanoo EI, mutta se aina suostuu sit loppujen lopuksi. Iskä on pienestä pitäen opettanut, että koskaan ei saa valehdella ja ei saa kertoa toisen asioita eteenpäin. Se on myös pienenä opettanut, että mummot kun tarjoo rahaa niin ei saa ottaa vastaan, ei saa olla ahne. Iskä myös aina pienenä opetti, että koskaan ei saa lesota asioilla tai lahjoilla mitä on vaikka joululahjaksi saanut, koska kaikki ei saa lahjoja, toiset ei yhtään, niin toisille tulee pahamieli siitä.

Isi on viisas mies. Kiitos isi kaikesta <3 

Nyt uusi viikko ja uudet kujeet :) Aamu aloitettu kaurapuurolla, mansikkakeitolla ja maitorahkalla.  

Tällä viikolla aijon urheilla seuraavasti:
ma:kuntosali
ti: kuntosalitreeni pt:n vetämänä
ke: kuntosali ja sh'bam
to:kuntosali ja zumba

Ihanaa viikkoa kaikille lukijoille <3
 
Lauantain vaatetusta :)

Lauantaina salilla

Bambi ja mekko :)

Sunnuntaina salilla :D

Heidi ja olkapääpumppi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)