torstai 31. lokakuuta 2013

Brazil Sul !!!

Eilen oli ihana välipäivä töistä ja menin töistä suoraan ystäväni kanssa kaupungille. Käytiin vähän kaupoilla ja ostin h&m:ltä ihanan pitkän karvaliivin nyt se napottaa päällä. Käytiin myös subwayssa syömässä jossa söin kokojyvän 15cm kinkku subin ja mansikka jogurtin siellä, namskis. Tää hetki kun on kuukaudesta niin mieleni tekis vaan syödä, mutta en oo pahemmin sortunut (jos tän päivän pullaa ei lasketa :D). Eilen mua odotti myös matkahuollossa pari pakettia, ja siellä oli pitkään odottamani Brazil Sulin treenihousut, ne oli kalliit, mutta ne on ihanat! Ostin ne itselleni 1-vuotis urheilulahjaksi, oon siis tällä viikolla harrastanut aktiivisesti 1-vuoden liikuntaa, oon ylpeä itsestäni, että oon löytänyt sisimmästäni pitkäjänteisyyttä. Mua odotti myös ginatricotin paketti missä oli myös treenihousut ja musta kotelomekko(en oo aikasemmin omistanut kotelomekkoa), mekko mahtui vaikka olin varma, että ei mahdu. Mutta ongelma piilee nyt siinä, etten tunne itseäni kauniiksi mekossa. Olo on siis paksu, ja lihava. Äitini sanoi, että pidä toi mekko, se on kaunis ja vielä joku päivä tunnen itteni siinä kauniiksi. Oon samaa mieltä siitä, että mekko on kaunis, mutta en tiedä onko toi keskivartalo koskaan siinä kuosissa, että voisin laittaa tiukan mekon(toivon että olisin joskus edes hoikempi). Se jääköön taas motivaatio mekoksi :D

Aamu alkoi tänään osaltani taas kuntosalilla, ja luvassa oli smith-kyykkyjä. Päätin pähkäillessäni, kokeilla sellaista, että laitoin penkin smithin alle(näin youtuben videossa mallin), ja otin asennon ja viilasin jalat tarkasti ja rupesin kyykkäämään. Penkki auttoi ja paljon, en tietenkään alhaalla ollessani istunut siihen, vaan käytin pyllyn siinä ja ponnistin ylös ja ylhäällä vielä kunnon rutistus peppuun ja taas alas. kyykkäsin 90-asteen kulmassa, jalat ei falskannut lainkaan, ja liike tuntui varmasti siltä miltä sen täytyykin. Pidän ehdottomasti penkin jatkossakin smithissä kerta se auttaa tekniikkaan mulla ja paljon.

Tänään töitten jälkeen on luvassa ystävän näkemistä ja mennään yhdessä päivälliselle, valitsen ruokani taas niin, että se vastaa normaalia terveellistä päivällistä.

Onko ruudun toisella puolella salilla kävijöitä? Jos on, niin vinkatkaa mulle hyviä "jenkkakahva"-liikkeitä salille? Millä sais noita ihania jenkkakahvoja treenattua? :) Nyt salilla teen 2x viikkoon kyljen taivutukset seisaaltaan kahvakuulan kanssa 15,12,10.
 

Unohdin aamulla kengät kotiin, joten töissä mennään taas salikengissä :D

Uusi kotelomekko takaa.

Mekko edestä.

Uudet ja ihanat Brazil Sulin housut!!!

Gina Tricotin work out-treeni housut (suosittelen, ihan älyttömän hyvää matskuu ja hyvät päällä).

17 kommenttia:

  1. Ei siihen mitään sen ihmeempiä vippaskonsteja tarvita ku aerobista liikuntaa, jotta saapi sen rasvan palamaan :) Yksinkertasta ja tehokasta! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih* vippaskonsteja olisin ollut vailla :D Mutta palataan todellisuuteen, aerobinen ja oikee ruokavaliohan se sana on, täytyy lisätä aerobista enemmän viikkoon ja olla tarkempi ruokavalion kanssa, eiköhän se rupea tirisee pikkuhiljaa pois :)
      Mukavaa torstain jatkoa :)

      Poista
    2. Komppaan anonyymiä :) Ja kun tuossa alapuolella on keskustelua spinningistä, niin Foreverilla on kyllä ihan huiput tunnit, suosittelen ehdottomasti! Pari-muutama ekaa kertaa voi mennä vähän hakien (esim. itselle paras ajoasento, sykkeiden hallinta jne.), mutta voin melkein taata että tuut ihastumaan :) Itelleni meinasi tulla aluksi selkäkipuja spinnusta, mutta kun en heittänyt hanskoja tiskiin vaan kävin säänöllisesti tunneilla, niin johan helpotti. Ja Kaislalla voi hyvin aloittaa vaikka niistä puolen tunnin spinnuista, jos ei heti halua 45 minuutin tai täyspitkälle tunnille mennä :)

      Poista
    3. Kiitos Anna kommentista :) Joo aerobinenhan se on tärkeää rasvanpolton kannalta, voi kun saisi vuorokauteen lisää tunteja niin olis helpompi lisätä niitä. Täytyy vaan koittaa mahduttaa ja suunnitella aikataulut uudelleen. Kun tulin foreverille jäseneksi niin päätin, että testaan kyllä kaikki ryhmäliikuntatunnit, että löytyy itselle sopivia ja mieleisiä tunteja. Suurimmassa osassa olen kyllä käynyt, mutta tuo spinning on kyllä jäänyt vaan ajattelu asteelle. Täytyypä testata sekin :)

      Poista
  2. Uuuu, kivat nuo Ginan pökät, onko ne millon ostettu eli onko niitä mahis löytää enää?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Mari, ja muuten siun blogi on ihana!
      Tilasin nuo housut tänne susirajalle viimeviikolla, eli luulisi vielä löytyvän. Tänään ne pääsi salilla jo päälle ja on muuten ihan huippuhyvät jalassa. Suosittelen :)

      Poista
  3. Spinning auttaa tuohon rasvanpolttoon. Kannattaa kokoille. Naistenkuntokoulussa ja Ladylinessa sekä Fitnesilllä on hyvät maikat ja musat!! Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Oon kuullut hyvää myös fittarin ja ladylinen spinningin vetäjistä. Itse oon jäsenenä Foreverillä, joten pyrin käymään siellä. Itse en ole koskaan henkilökohtaisesti lämmennyt tuolle spinningille, vaikka varmasti rasvapalaa ja kunnolla. Tykkään enemmän kokonaisvaltaisemmasta liikunnasta, missä saa juosta, hyppiä, ja tanssia yms. Kiitos kuitenkin neuvosta ja suosituksista :)

      Poista
  4. Jos oot jo vuoden reenannu ja tommosia kertoja viikossa, niin sulla taitaa se suurin ongelma olla ruokapuolessa.. syöt väärin ja vääriä ruokia! Vuodessa saa tyyliin 80kg-> fitness lavoille, jos näikseen on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävää, että et lukenut selkeästi blogiani ennen kun kirjoittelet näin. Aloitin vuosi sitten urheilun, kävin pellkistään ryhmäliikunnoissa, max 3krt viikkoon. Enkä muuttanut ruokavaliota lainkaan. Vasta nyt kevällä/kesällä olen kiinnittänyt ruokavaliooni huomiota. Syön pääsääntöisesti terveellisesti ja puhtaasti, mutta oma haaveeni ei todellakaan ole mitkään fitness-kisat niin en rupea millekkään kitudietille ;) ja kiitos vielä vinkistä palkata pt, sekin mulla on jo palkattu ja tapaaminen taas ensiviikolla, joka on tehnyt mulle treeni ohjlemat ja suunnitellu aerobisten määrät ja katsastanut ruokavalioni ja tehnyt siihen muutoksia .

      Poista
  5. ja reenissäkin varmasti vikaa. Sinuna palkkaisin hyvän pt:n ja ohjeita tulee noudattaa 100% jos joku päivä haluat hyvän kropan itelles, tuolla meiningillä sitä päivää ei tule.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..... Ja noudatan treeniäni, kiitos vain. Olen nyt pudottanut painoa jo aika paljon, ja pt:ni mielestä se miten nopeaa se putoaa, ei ole tärkeintä, vaan se, että haetaan pysyviä muutoksia, myös henkisesti, että ei palata enää niihin huonoihin ruokailutottumuksiin. Kiitos kannustavista viesteistä, haaveena ei ole fitness vartalo, vaan itse olla tyytyväinen itseeni ja löytää terveelliset elämäntavat iäksi.
      Mukavia treenejä sinullekkin!

      Poista
    2. Hyviä tuloksia on tullut ja juuri oikeaan tahtiin. Jos halutaan pysyviä muutoksia niin juuri tämä hidas pudotus on kaikista paras. (silti musta tää ei ole edes ollut hidas pudotus vaan just sopiva. :D) Elämäntapamuutoksen oot jo tehnyt ja hienosti oot pitänyt siitä kiinni. Korostan juuri sanaa elämämäntapamuutos eli ei tarvitsekkaan vetää kituuttavia diettejä ja täysin herkuttomia kuukausia. Musta toi sun rytmi on tosi hyvä; liikut paljon, syöt terveellistä ruokaa ohjeiden mukaan ja joskus herkuttelet. :) Elämä balanssissa. <3

      Poista
    3. Juurikin näin myös itse ajattelen asiaa. En halua puhua olevani dietillä, vaan oppia syömään oikeita asioita jotka ovat sitä puhdasta ja terveellistä ruokaa. Ja en myöskään väitä enkä valehtele itselleni, että olisin kokonaan omaksunut terveellisen ruoan käsitteet, mutta voin sanoa, että olen oikealla tiellä. Mulla ei ole ns mitään päämäärää missä ajassa täytyy näyttää tietyltä ja olla tietynpainoinen. Sen verran haastoin itseäni, että ennen 1.1 painoa on oltava -10kg kun matka alkaa, ja tää haaste täyttyi jo viime kuussa :)
      Kiitos kannustuksesta <3

      Poista
  6. Ikävää että anot ei lue näitä kirjoituksia ajatuksen kanssa! Tsemppiä Heidi treeneihin, oot paras <3

    -Roosa ystävä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa kommentistasi <3 Niin totta, onhan se vähän ikävää, että ei lueta aikaisempia päivityksiä ja tehdään ennakkokäsitys minusta yhden tekstin perusteella. Mutta jokaisella on oikeus mielipiteeseen, mutta ilkeys ei oo mielipide ;)

      Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)