maanantai 7. lokakuuta 2013

Leipuri Hiiva ja 170h liikuntaa!

Oon tänä vuonna harrastanut 170h liikuntaa! Outoa, minä harrastanut liikuntaa noinkin paljon, siis minä? Joka vihasin vielä kaksi vuotta sitten liikuntaa, ihmeiden aika ei oo ohi.
Lauantaina kävin töitten jälkeen tyhjentää pilkon citymarkettia, josta lähti leivontatarpeet mukaan tuleville synttäreille. Sain viettää laatuaikaa ystäväni kanssa kun väsäsin itselleni kynsiä ja siivoilin kotona. Sunnuntaina menin ystäväni kanssa areenan kirpputorille, josta lähti mukaan yksi elokuva, bambille villapaita, korvikset ja ihana laukku! Käytiin myös ystäväni kanssa AMARILLOSSA HAMPURILAISELLA, tällä kertaa ei tarvinnut syödä kanasalaattia vaikka sekin hyvä on!! Sitten oli aika mennä kotiin leipomaan, tein mokkapaloja, omenapiirakkaa, ja kakkupohjan. Sunnuntaina oli muutenkin syöntipäivä, olo oli kyllä aika kauhee kun tuli syötyy niin paljon kaikkee.
Tänä aamuna heräsin 06:00 ja olo oli turvonnut. Meillä alkoi töissä 07:30 palaveri joten suuntasin heti 06:00 jälkeen salille tekee treenin. Olipa muuten rauhallista salilla, ja hyvän salin sain tehtyä! Vipunostotkin menee nykyisin 5kg/käsi ja hauiskäännöt 8kg/käsi, jotain muutosta siis :) Palaveri meni hyvin, ja nyt odotellaan, että viikko menee nopsaan sillä perjantaina on lähtö helsinkiin! Ja lauantaina laivalle :))))) Tää viikko urheillaan reippaasti salilla käydään ma-to + tiistaina steppiin. Keskiviikkona onkin synttärikahvit!

Tänään luvassa jalkojen hierontaa, toivon, että lihasjumit helpottaa! Nyt takaisin ruotuun ruokavalion kanssa!

Palataan taas lukijat <3


Sunnuntain lookki!

Mokkapalat

Omenapiirakka

Onni suuttui kun ei saanut puhelinta!

2 kommenttia:

  1. Susta tulee kyllä hyvä vaimoke jollekkin. Nam. Oisimpahan saanut olla syömässä noita taikinoita. :D Namnam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie luulen kanssa, että olisin hyvä vaimoke :D Noh vajaan vuoden päästä tuon sulle kisojen backstagelle jo taikinoita ja sit niitä äitin tekemiä keksejä :D <3

      Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)