keskiviikko 9. lokakuuta 2013

It's my Birthday!

Joo tänään on minun synttärit, täytän 27-vuotta. Ugh oon vanha, se on fakta. Ei edelleenkään miestä eikä lapsia, mutta näillä mennään eteenpäin. Ja tänään juhlitaan ;)

Oon käynyt normaaliin tapaan salilla ja maanantaina olin siellä hierojalla. Jalat on kuulema täynnä lihasjumeja ja etenkin pakarat. Parin viikon päästä jatketaan jalkojen hieromisella ja hierotaan myös etureidet.
Eilen kävin salilla töitten jälkeen ja oli treeni 2-vuoro, se on ihan kauhee, siinä hiotaan ekana yläkroppaa jonka jälkeen pakaroita, pakaroita, ja pakaroita. Meinasin oksentaa eilen kyykyissä...Salilla oli myös kauhea tungos, ei kiva, joutu aina odottaa vuoroa, että millon pääs minnekkin. Salin jälkeen menin kotiin ja valmistelin tän päivän synttärikahveja.
Aamu alkoi AIKASELLA herätyksellä ja oli aika mennä taas salille, olin super väsynyt, mutta nyt on hyvä olo kun tein treenini :)
Illalla saan läheisimpiä ystäviäni kahville. Huomenna on töitten jälkeen ripsihuolto ja mennään laittamaan rusketuksen kohilleen, sillä perjantaina mennään helsinkiin ja lauantaina tukholman risteilylle.
Oon syönyt/närppinyt taas herkkuja ihan liikaa! Ensiviikolla on kurinpalautus!

Oma tekemät kynnet, täytyy vielä fiksata näitä illalla ;)

Salilta töihin lähdössä :)

Smiileee :)

3 kommenttia:

 1. Moi Pensamiento.
  Olen lukenut blogiasi jonkin aikaa ja hienoa nähdä kuinka olet päässyt tavoittelemaan parempaa hyvinvointia ja olet löytänyt liikkumisen ilon. Painon ei tarvitse olla "jonkin tietty" koska oma peilikuva ja oma hyväolo kertoo sen mitä haluat. Joskus ihmisen täytyy hyväksyä itsensä ja omat "puutteet" ja oppia vaan elämään niiden kanssa. Varmasti sinun "miehettömyys" mitä välillä kerrot täällä on vaan kiinni sinun omasta näkemyksestä itseesi eli siis miten itse näet ja koet itsesi. Se, että jos "kannat" itsesi arvokkaasti ja häpeilemättä mitään kohtaa itsessäsi saatat löytää miehen joka arvostaa sinussa juuri niitä piirteitä mitä et itse osaisi kuvitella. Mutta muista,ei saa olla liian kranttu :) Toivottavasti Sinulle pensamiento ei tullut tästä tekstistä pahaa mieltä ja murhetta vaan tarkoitus minulla oli kannustaa ja kertoa sinulle ne sanat mitä varmasti moni muukin miettii kohdallasi. Älä tee elämästäsi sellaista, että ajattelet sitä ettei sinulla ole perhettä: lasta ja miestä eikä omaa asuntoa. Ne asiat järjestyy vielä ja vaikka ei järjesty niin älä tee itsellesi siitä ongelmaa. :) Elä elämääsi täysin rinnoin ja rakasta sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasti, ja en loukkaanut en lainkaan, päinvastoin. Olen itseasiassa, täysin samaa mieltä kanssasi, kaikesta. Mie tiedän sen, että oon ujo mitä tulee miesten suhteen, ja se johtuu siitä, kun sitä jotenkin häpeää omaa kehoaan ja pelkää tulla torjutuksi. Vaikka totuus on se, että enhän minä edes uskalla ketään lähestyä. Mie kyllä jokseenkin koen, että tää muutos mitä miussa on ulkoisesti jo vähän tapahtunut, niin se on tehnyt miun itsetunnolle ihan älyttömän hyvää. Myö oltiin ystävä porukalla laivalla, ja muutama ihminen sanoi, että oon jotenkin erilainen, hyvällä tavalla. Tiedän, että paljon on vielä opittavaa ja hyväksyttävää omassa itsessä, mutta koen, että oon joka päivä askeleen lähempänä "itsensä hyväksymisessä". Jotenkin huvittaa se, että itse aina sanoo muille, että ihan sama paljon painat, kun näytät upealta, pitäs opetella itsekin se sama, ei väliä mitä se luku sanoo, jos olo on hyvä. Pitäis useimmin muutenkin miettiä ja olla onnellinen siitä mitä on eikä murehtia mitä puuttuu. Kiitos vielä kommentistasi, vaikutat ihmiseltä, kenen kanssa olisi paljonkin höpöteltävää :)

   Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)