maanantai 7. lokakuuta 2013

Oletko ajatellut hypoxia?

Multa pyydettiin postausta hypoxista ja sen tuloksista. Eli, valitsin itselleni hypoxin yhdistelmähoidon, joka sisältää rasvanpoltto ja kiinteytysosion. Hypoxi on siis täysin luonnollinen hoitomuoto, ja on 3kertaa tehokkaampaa kun urheilu, ja on oiva muoto hoitaa myös selluliittiiä. Hypoxin valitsin siksi, koska mulla on rasvaa ja läskiä selkeesti enemmän vatsanseudulla kun muualla. Joillakin on taas reisissä ja takapuolessa. Joensuun hypoxissa on ilmainen tutustumiskäynti, joten kannattaa testata jos koet, että sulla on se rasvajumahtanut tiettyyn vartalon alueeseen.

Ennen kun hypoxi hoito aloitetaan niin otetaan mitat, multa otettiin kolmesta kohdasta, vyötärö, keskimaha ja lantion kohdalta, koska ongelma mulla on keskivartalo, jos sinun ongelma alue on ns alavartalo niin otetaan mitat 6 erikohdasta. Ja punnitaan paino. Hypoxiin kun mennään, niin ennen hypoxi hoitoa on täytynyt syödä hiilaripitoinen ateria, esim aamulla on syötävä puuro tai voileivät ennen hypoxia. Punnitseminen ja mittojen otto tapahtuu ensimmäisellä kerralla, puolessavälin ja viimeisellä kerralla. Mittauksen jälkeen ja punnituksen jälkeen, mennään ilmapaine kokovartalo pukuun, ja mennään makaamaan sänkyyn ja letkut kiinnitetään pukuun ja se imee ilmat pois ja puvun sisällä olevat pallot hierovat napakasti ihoa. 20min jälkeen laite sammuu, ja sen jälkeen menin riisuutumaan ja laitoin sukelluspuvun näköisen asun päälleni(super tiukka ei ollut pitkiä lahkeita vaan shortsi malli) ja menin juoksumatolle 30min, kävelemään reippaasti 150 sykkeellä, etuvartalossa oli letkut ja ne meni kiinni laitteeseen joka imi puvun tiukaksi ja puvun sisällä oli pallukat jenkkojen ja vatsan alueella ja ne pallukat pyöri napakasti puvun sisällä. Tuli aina aivan hullunkuuma! Kerta mulla on keskivartalo ongelma-alue niin miun hoitomuoto oli tuo juoksumatto "sukellus-puvussa" suurimmalla osalla naisista ongelma on reidet ja pylly, ja heidän hoitomuoto on vähän "kivempi" siinä mennään pyöräilee kuntpyörällä ilmatiiviin laitteen sisään (vyötäröstä alaspäin on se laite) ja poljetaan 30min ja siellä tulee se lämpö laitteen sisälle ja se on sitä kohdennettua rasvanpolttoa kun lämpö ja rasvanpolttosyke kohtaa.

Miun hoito oli 12 kertaa ja maksoi 790€ kokonaisuudessaan multa lähti vatsanseudulta -12,6 CM ja -2kg. Olin tyytyväinen tuloksiin.

Kun hoidon aloittaa, täytyy muistaa, että hypoxi päivinä ei saa harrastaa muuta liikuntaa eikä käydä hierojalla. Sen takia, että se rasvanpoltto pysyy kohdennettuna ongelma alueeseen! Hypoxi päivinä, täytyy juoda super paljon vettä, ja hoidon jälkeen syödä hiilarittomia ruokia.

Hypoxi Joensuussa on aivan super ihana palvelu, suosittelen kaikille, kuka kokee, että rasva pakkautuu aina tietyyn kohtaan.
Hypoxi toimii myös hyvänä palauttavana treeninä ja avaa lihasjumeja.
 
http://www.hypoxijoensuu.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)