keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Keskiviikossa mennään ja oon kovasti metsästellyt jo viikon pikkasen kadoksissa olevaa itsekuria :D Joo siis itsekuri löytyy urheilun sunteen, mutta entäs se ruokapuoli? No ei kehuttavaa. Oon ruoan kanssa pysynyt aisoissa jos puhutaan aamupala/lounas/päivälinen-linjasta, mutta sitten nää ennen päivällistä-ja ennen lounasta lipsumiset is back. Tää tarkoittaa sitä, kun töissä kävelen keksikipon ohi, otan keksin. Jos menen kylään ja siellä on karkkia "syön ohikulkumatkalla aina karkin", odotan päivällistä, napsin pari suolakeksiä. Ei näin Heidi. Mulla on myös järkyttävät ruoan himot. Johtunee paljolti naistenvaivoista, mutta en halua syyttää pelkästään teitä naistenvaivat, vaan minä oon tämmönen, minä haaveilen ruoasta, toiset suklaasta. Tää on huvittavaa jo :D Jokapäivä siis syön, eilenkin 5 kertaa, mut mie haaveilen nyt toisenlaisesta ruoasta, en siitä puhtaasta ja terveellisestä. Sunnuntaita odotan kun kuuta nousevaa, se päivä on miun ja ruoan <3 (:D) Mie jokseenkin oon kyllä ylpee itsestäni, joka päivä kun ajan mc'donaldsin ohi ja vielä kaksi kertaa, mietin aina, että nyt käännyn tuonne, mutta en oo koskaan kääntynyt. Miusta on silti tullut närppijä, närpin ennen ja jälkeen ruokien pikkuherkkuja, siitä on tullut jo huonotapa. Pyristelen siitä siis eroon.
Pitäis varmaan kirjoittaa jostain muusta kun ruoasta!

Mutta eilenkin söin ja ihan aika paljonkin silti haaveilen vaan ruoasta:
aamupala: maitorahka+mansikoita+banaani ja kahvia ja vettä
lounas: tonnikalasalaatti+ruis sämpylä
välipala: maitorahkaa+mansikoita
päivällinen: kaksi ruisleipää+flooraa, salaattia, kinkkua, kurkkua
iltapala: maitorahkaa ja mansikoita

Eilen kävin aamulla salilla ennen töitä, ja treenasin yläkropan ja tein vielä extra peppuliikkeitä-> maastavedot, kyykyt, ja takapotkun taljassa. Hyvä setti oli jälleen kerra. Tykkään ihan superina miun uusista saliohjelmista, oon innoissani ja motivoitunut! Töitten jälkeen menin vielä step-muokkaukseen, sekin oli hyvä! Illalla ei tarvinnut enää unta etsiä ja olin untenmailla jo 21:30
Tänään päätin pitää välipäivän urheilusta, ihan vaan siksi, koska oon tosi väsynyt. Huomenna aamulla ja perjantaina vielä salille, sit on viikon salit tehty.


Töitten ohella ehtii lukea Fit-lehteä :)

Eilen aamulla salille lähdössä :)

Meikitön Heidi käymässä nukkumaan.

6 kommenttia:

 1. kuulostaa siltä että syöt aivan liian vähän urheiluusi nähden.hiilarit tuntuu olevan ihan minimissään saatko edes proteiinia tarpeeksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Proteiineja syön noin 120-140g päivässä :)

   Poista
 2. suosittelen laittamaan ruokavalion uudestaan jonkun ammattilaisen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos viestistäsi :) Itse asiassa kuten aikasemmassa postauksessa kirjoittelinkin, niin pt:n kanssa käytiin ruokavaliota läpi, ja hän sanoi, että ruokavalio on ihan hyvä, kunhan muistan syödä välipalat ja iltapalan. Päivällinen on harvemmin tuo 2x leipä, yleensä se on tummaa pastaa ja kanaa ja salaattia/kasviksia :) ja aamupalaa vaihtelen, millon se on puuro ja millon tuo rahkasetti. Mutta joo tosiaan katsottu tuota ruokavaliota monenkin ihmisen kanssa, ja tosiaan mulla tällä hetkellä painonpudotus kyyseessä, eikä niinkään lihasten kasvattelu. Kalorit pyörii 1600-1700. Ja jokainen tietenkin tyylillään, mutta tää ruokavalio on mulle erittäin toimiva :) Kiitos kuitenkin huolenpidosta :)

   Poista
 3. Moikka, Ruokavalio on toiminut sulla todella hyvin ja painon pudotus on ollut tosi hyvä! Oon susta todella ylpeä! Ruokavalio on monipuolinen ja niin kuin pt sanoi, kunhan et skippaile yhtäkään ateriaa niin kaikki varmasti toimii. Luonnollisesti jossain vaiheessa ruokavalioon voi tehdä muutoksia, mutta nyt kun tuo toimii niin en lähtisi sitä muuttamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä Johanna :) Joo pt:oli samaa mieltä siun kanssa, että se toimii ja on monipuolinen, ja jos tuntuu, niin ruokaa toki voi lisätäkin. Ja oot oikeassa, että toki pitää tehdä muutoksiakin siihen jonkun ajan päästä <3 <3

   Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)