tiistai 15. lokakuuta 2013

Party is over.

Juhlat juhlittu. Perjantaina menin helsinkiin siskoni luokse, ja mentiinkin suoraan Santa Fehen syömään siskoni ja ystävä pariskunnan kanssa <3 Oli niiiin hauskaa. Lauantaina mentiin sitten itikseen shoppailee, ja shoppailin uuden neuleen ja kengät. Käytiin myös syömässä kreikkalaisessa, ja jäätelöllä :)
Oli aika sit lähtee risteilee Viking Line Gabriella laivalla :D Laiva oli pieni, mutta ihan hyvä meidän tarpeisiin. Syötiin buffetissa, ja juotiin diskossa. Meillä oli hauskaa. Sunnuntai aamuna sitten lähdettiin Tukholmaan maihin, ostin vaan housut. Käytiin syömässä ja juomassa ;) Laivalla oli aika sitten ottaa pienet nokkaunet ja jatkaa juhlimista. Oli jälleen kerran hauskaa :D Tutustuttiin uusiin ihmisiin ja me krepattiin(kreisipailattiin) :D Ugh, nukuttua tuli parin vuorokauden aikana max 7h, mutta hei, univelat kuitataan nyt arkena.. Kuviahan ei ole :D Se kamera oli koko aika hytissä, mut se vaan kertoo, että ei ollu aikaa kuvata kun oli niin paljon muuta touhuttavaa :) Eilen iltapäivällä tulin kotiin ja olin äitin kanssa ja syötiin ja juteltiin <3
Tällä viikolla, en tiedä jaksanko ees urheilla, urheilen kyllä heti kun vireystaso on normaali, mutta nyt kiinnostaa vaan lepo. Olo on paksu, mutta mieli iloinen vaikkakin väsynyt.

Toivottavasti teidän viikko alkanut vähän pirteämmin. <3 Ihanaa uutta viikkoa <3

Eka siideri junassa

Mun uusi yöasu ja rusketetut varpaat :)

Pipo päässä!

Laivalla oli hauskaa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)