keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Helpotusta mieleen ja oloon :)

Pahin ahdistus selätetty. Naisten vaivat alkoi mukavasti ja osasin myös yhdistää, että osa suuresta ahdistuksesta johtui naisten vaivojen tuomasta herkkyydestä ja mielialojen muutoksesta. Toki elämässäni on tällä hetkellä kysymysmerkillä olevia asioita, mutta KOITAN nyt mennä, go with the flow-kun nää asiat on niitä, mihin en pysty itse vaikuttamaan.

Maanantain hieronnassa saatiin hyvin auki jalkojen jumit, ja nyt pidetään taukoa hieronnasta. Hieroja oli vasta valmistunut pt:ksi ja juteltiin hänen ammatistaan ja sainpas myös ja taas ja edelleen ja vaihteeksi apua smith-kyykkyihin ja hänen mielestään parhaita pepun kasvatus liikkeitä :D

Eilen kävin salilla ja stepissä ja kyllä, olin aivan loppu. Ajoin täysii kotiin tekee ruokaa ja pesulle. Kun on tää aika kuukaudesta, niin oon tosi väsynyt, nukahdin eilenkin taas 21:00 jälkeen ja enpäs siis syönyt iltapalaa kun vetelin sikeitä vaan. Oon löytänyt vanhan/uuden herkun mitä syön päivällisellä nimittäin KIINANKAALI, oi että, se on on ihan huippua :D Tämän viikon päivällinen on ollut aika yksitoikkoinen, mutta hyvä, eli 1kpl kananrintaa, 40g(raakapaino) tummaa pastaa, ja sitten n.200g kiinankaalia, toimii.

Tänä aamuna oli tarkoitus mennä taas treenaa, mutta meillä alko duunissa koulutus 07:30 ja päätin heti herätessäni kovin tuskissani, että meen huomenna ja perjantaina treenaamaan, No big deal. Mulla on syömiset menny ihan hyvin omasta mielestä, oon nyt 1,5vk ollut ilman suurempia herkkuja, ja se on kyllä fakta, mitä harvemmin niitä syö sitä vähemmän niitä tekee mieli. Oon lähössä tyttöjen kanssa ulos 15pvä, ja päätin, että 16pvä pitäsin herkkupäivän jos vaan jaksan olla sinne asti herkuttomalla-linjalla, mutta jos en niin sit pidän syöntipäivän aikasemmin. En oo nyt käynyt ees puntarilla moneen viikkoon, jotenki sitä hetkee aina pelkää ihan kamalasti. Miten yksi luku voi niin paljon vaikuttaa kaikkeen, vaikka ei haluaisi eikä sen pitäisi. Meen sit vaa'alle kun tuntuu siltä :)

Tämän viikon urheilut:

Ma: kuntosali
Ti: kuntosali + steppi
Ke: välipäivä
To: kuntosali
Pe: kuntosali
La: lenkki
Su: (jos on tylsää niin zumba)

Viikonloppuna luvassa ystävien tapaamista, odotan innolla, että päästään parantamaan maailmaa <3

Töihin menossa autossa TAAS.

Maailman tärkein ihminen, äiti <3

Röppösuu Onni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)