lauantai 26. lokakuuta 2013

Tulevaisuus?

Heippa lukijat <3 Nyt pääsen intoilee teille, nimittäin torstaina kävin aamulla siellä salilla ja treeni luisti hyvin ja töitten jälkeen oli luvassa zumba-fitness, ja voin kertoa, että oli ihan super hauskaa, mua harmittaa, että miksi en oo käynyt siinä aikoihin vaikka se on oikeesti niin hauskaa, siinä tulee hiki ja sanoinko jo, että se on hauskaa :) Zumbassa hauskinta on se, että siinä tanssitaan eri tyylejä, oli reggaettonia, salsaa, merenguea yms. Välillä oli myös sykkeen nostoja, jolloin viimeistään tuli hiki kaikille(mulla oli kyllä hiki tasaseen koko aika).
Päätin, että nyt jatkossa, pyrin käymään zumbassa aina vaan kun oon aamuviikossa 9-17 niin torstaisin pääsee töistä suoraan zumbaan!
Zumbassa, ei mitään neuvoja anneta ennen liikkeitä, siinä vaan seurataan ohjaajan liikkeitä, ja tärkeintä on, että pysyt koko aika vaan liikkeessä! Zumbassa on tosi paljon ylä-ja alavartalon yhtäaikais liikkeitä, ja oon niissä super huono, oikeesti melkein sukua kanki-Kaikkoselle :D Oon niin jäykkä liikkeissäni, että nauroin siellä ja mietin vaan koko aika, että okei "tätä liikettä ei tehdä baarissa" :D
Salilla käyminen on kivaa, mutta se on erilaista. On kivaa kun on lihakset kipeenä ja sua sattuu lihaksiin niin paljon kun teet liikkeitä, salin jälkeen se fiilis on huippu. Mutta en mie luokittelis, että salilla on hauskaa? Vai onko teistä?
Miun mielestä on hyvä yhdistää salia joka on vähän vakavempaa ja sit esim zumbaa ja steppiä jossa voi laittaa aivot narikkaan ja antaa vaan mennä. Huomaamatta kaloreita kuluu paljon ja on hauskaa!

Eilen kävin aamupäivällä salilla kun oli vapaapäivä, salin jälkeen menin yksikseni amarilloon kanasalaatille (namskis), sieltä menin kahville ystäväni luokse, ja hän varaili lennot Thaimaahan, sillä hän tulee 10-päiväksi sinne luokseni, jeee :) Huippua!

Iltapäivällä oli tarkoitus viettää laatuaikaa tätitettäväni Taikan kanssa, mutta tilanne päättyi niin, että myös Onni, ja äitini ja veljeni vaimokin lähti viettämään tätä laatuaikaa kanssani! Lupasin viedä Taikan Mc'donaldsiin syömään ja siellä neiti söi reippaasti ja leikki. Itse söin kanawrapin ja jätskin. Hyvää oli mutta, ei vedä vertoja bigmäcille! Mäkissä on kyllä kun he valmistavat nuo wräpit nykyisin täysjyvä kuoriin, niin ei ole IHAN niin kauhean epäterveellistä!

Mc'donaldsin jälkeen lupasin viedä neitin, vuokraamaan elokuvan ja ostamaan karkkia. Itsekin ostin 95centin karkkipussin ;) Siinä ei kovin montaa namua ollut, mutta hyvältä ne maistui! Itse vuokrasin Suuri puhallus-elokuvan, mutta olin niin väsynyt illalla, joten päätin, että katson sen tänään kun oon pirteämpi!
Tää viikonloppu menee vaan kotona, siivoillessa ja nauttimalla vaan. Ystävä pariskunnalla olis ollut tuparit, mutta skippasin nekin, koska oon vaan tosi väsynyt ja on vaan se olo, että haluan olla kotona.

Tulevaisuus on ollut mielessä tässä pari päivää, ja luulen, että ensi vuoden puolella, tapahtuu sitten näillä näkymin isompia asioita. Ja veikkaan, että muutto isolle kirkolle olis sitten edessä. Asiasta en vielä toistaiseksi halua enempää kirjoittaa, mutta asiat mietityttävät todella paljon hyvässä sekä pahassa. Mutta äiti sanoi eilen "kaikki järjestyy niin kun aina" ja siihen täytyy aina vaan uskoa, jos äiti sanoo noin.

IHANAA VIIKONLOPPUA LUKIJOILLE, NAUTTIKAA SYKSYISESTÄ SÄÄSTÄ <3

Mulla ei ollu ehkä ihan oikeet Zumba vermeet, mutta näillä mentiin!

Zombie!

Kaupungille menossa ja autossa otettu kuva niin kun aina :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)