maanantai 2. syyskuuta 2013

Viikonloppu tuli ja meni!!

Lauantaina menin töistä suoraan ystäväni luokse ja paistelin siellä kanapihvejä ja söin sen kurkun kanssa :D Vein viemisiksi ystävälleni Skyr-rahkan jonka nimeen vannon läpi kiven ja kannon! Siitä tuli ehdoton suosikkini ja tulee olemaan jokapäiväisessä ruokavaliossani. Oon syönyt vaniljaa ja mustikkaa, ja kumpiki todella hyviä. Myös ystäväni piti niistä. Skyr-maustetussa rahkanssa on siis jujuna se, että se sisältää todella paljon proteiinia, se on sokeriton ja kuin myös erittäin vähähiilihydraattinen. Hinta on kallis, 1,59€/purkki. Mutta se on hyvää sanoinko jo :D Istuin ystäväni luona muutaman tunnin ja menin kotiin ja olin kotona loppuillan. Kävin vuokraamassa elokuvan viimeinen manaus 2, se oli huono.

Eilen menin syömään kaupungille yksinään kanasalaatin ja palautin elokuvan. Sit päätettiin lähteä tätini luokse Rääkkylään. Lähdin ennen äitiä kävellen koirani Bambin kanssa kävelemään kohti keskustaa. Hiki tuli ja oli muuten hyvä lenkki :) Käppäilin todella reipasta kävelyä noin tunnin ennen kun äiti otti kyytiin meidät. Hikoilin tosi paljon ja vointi oli ihan suht hyvä joten jaksoin lenkin painaa, mutta en uskaltanut vielä mennä kuntosalille.
Tää aamu sit alkoikin odotetulla kuntosalilla, oli niiiin hyvä fiilis, että oksat pois :D Jaksoin hauikset tehdä 8kg käsipainoilla. Eli kehitystä havaittavissa :)
Huomenna on luvassa kuntosalia ja step-muokkausta, tunti sisältää steppilaudalle askellusta ja lyhyen lihaskunto-osion, odotan innolla!!!


Ihanaa viikkoa :))) Mieli on korkealla!!! <3

Aamulla töihin menossa :)

Selkeesti hauis on havaittavissa(pieni sellainen) :D

Eilen lenkillä :)

Ilta zerot sängyssä :) Omomom

Happy!!

3 kommenttia:

  1. Miten uskalsit mennä jo salille. :D Mä en uskalla vielä.. :) Huomenna tulee tasan 10 pv ilman treeniä. Huomenna ajttelin uskaltautua. :) Kauheesti sulla energiaa, lähetä mullekkin vähän. : <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla alkoi torstaina antibiootti kuuri, niin se on oikeesti ihmelääke tuohon poskionteloihin:) parissa päivässä on jo uudesti syntynyt olo!! En olis mennyt eilen jos vointi olis ollut ollenkaan heikko, mutta hyvin sai tehtyä treenin eilen ja ei ruvennut heikottaa salilla eikä tullut vetämätöntä oloa(nuo oireet jos tulee kipeänä olon jälkeen salilla niin sit ei ole oikea aika vielä treenata, vaan lepoa):) lähetän sulle nyt virtuaalipiristysruiskeen ja oot huomenna pirteä kun peipponen <3 parempi tosiaan parantua kunnolla kun lähteä puolikuntoisena❤❤

      Poista
  2. Tsemiä vielä Johe treeneihin ❤

    VastaaPoista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)