keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Step-muokkaus

Eilen olin taas tapani mukaan aamulla salilla, salitreeni oli vähän jotenki laimee, ei ollut kunnon draivi nyt päällä. Mutta aina ei voi olla hyvä treeni, eihän? Parhaani tein, mutta silti jäi jotenkin vähän pliisuksi kaikki. Kokeilin tehdä vipunostot 5kg ja sain tehtyä, mutta tekniikka kärsi joten palasin takaisin 4kg, koska en halua, että se tekniikka kärsii. Töissä söin possua 125g, kurkkua ja appelsiinin. Töitten jälkeen vedin skyr-rahkan ja menin step-muokkaukseen. Minua jännitti, en oo käynyt jumpissa nyt kuukauteen, vaan oon käynyt salilla, rappusjuoksussa, lenkillä yms. Usein jännitän uusia tilanteita paljon, johtuu varmaan huonosta itsetunnosta. Tuttuun tapaan, otin steppilaudan ja menin takariviin kaikkien taakse, ettei kukaan näkisi. Sit ihmisiä kasaantui ihan sikana just sinne taakse, ja siellä oli super ahdasta, st Marja ohjaaja sanoi, että nyt eturiviin porukkaa koska siellä oli ihan tyhjää. Mietin, mietin, ja päätin että p*skat siitä mitä muut ajattelee ja menin lautani kanssa ETURIVIIN(tää on iso juttu mulle). Tunti aloitettiin askelluksella laudalle, askellettiin 25min ja sen jälkeen tehtiin 15min verran lihaskuntoa, tehtiin, punnerruksia, vatsoja, lonkan ojennuksia yms. Tunnin jälkeen jumppaohjaaja Marja kyseli fiiliksiä, tykkäsinkö kun olin ekaa kertaa hänen tunnilla, mutta hän sanoi, että hyvin pysyin mukana, vaikka mulla on vaikea paikka melkein hänen vieressään. Mutta joo tykkäsin, ja ehdottomasti uudestaan :)
Step-muokkauksen ero bodysteppiin suuri, step-muokkauksessa askellukset olivat helpompia ja hidastempoisempia. Bodysteppi on tyypillinen lessmilssin tunti, missä tempo on nopea ja sarjat välillä vähän jopa sekavia ja monimutkaisia. Tykkään kyllä myös bodystepistä, mutta siinä välillä tulee turhautuminen jos ja kun ne sarjat on välillä tosi monimutkaisia niin ei vaan osaa :D Mulla on tänään varattu bodysteppi, mutta perun sen, kun oon vaan ihan poikki, aamun salista ja eilisestä step-muokkauksesta.
Tää aamu alkoi kuntosalilla, ja salilla olikin tuttuja naisia :) Yläkroppa oli jälleen vuorossa ja treeni meni ihan hyvin :)
Huomenna luvassa alakroppatreeni. Ja perjantai aamuna olis tarkoitus ennen töitä käydä viikon toinen aerobinen lenkkisäässä :) 
Sellaista, kuvia ei nyt ole.
Mutta painoa on taas vähän pudonnut, ja olen uudella kymmenyksellä painoni suhteen, ja tällä kymmenyksellä en olekkaan ollut KYMMENEEN VUOTEEN :))))))
Paino putoaa nykyisin HITAASTI. Mutta kaipa se on tärkeintä, että edes putoaa ja näin ollen suunta on taas oikea. Lipsumisia on tullut, joten hattua ei voi nyt itselleen nostaa. Mutta tosi lipsumiset on omassa mittakaavassa olleet pieniä, esim yksipäivä laku, ja eilen pikkuinen pala kakkua :D Noh joo, ehkä voin taas elää itseni kanssa. Sunnuntaina on mulla luvallinen syömispäivä, ja kyllä syön ihan mitä haluan. Jospa se aineenvaihdunta siitä taas vilkastuisi :) Ja lauantaina on luvassa pikkukemut kaverini kanssa, ah can't wait :)

Palataan viimeistään perjantaina uusin postauksin. love you!

4 kommenttia:

  1. Huippua, hienoja saavutuksia! <3

    VastaaPoista
  2. Minusta voisit hyvin nostaakin sitä hattua itsellesi, alin paino kymmeneen vuoteen on mielettömän hieno saavutus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ehkä täytyisi, sitä on vaan niin kriittinen itseään kohtaan.. Kun kuitenkin ite sen tiedostan, että paljon vielä töitä tehtävänä..

      Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)