maanantai 30. syyskuuta 2013

Jälleen yksi viikko ohi..

Viikonloput menee tosi nopsaan kun painaa töissä 6 päiväistä viikkoa. Lauantait onneks työpaikka on vaan 6h. Sunnuntaina koitin nukkua pitkään mutta onnistuin nukkumaan vaan 08:10. Heti kun heräsin kurkku tuntui kipeältä ja nenä oli tukossa :( Otin lääkettä, söin aamupuuron ja join teetä ja lepäilin aamupäivän. Puolen päivän jälkeen lähdin sitten salille, aika intopinkeenä kun luulin, että uudet saliohjelmat olis tullut. Kappas kappas ne ei ollutkaan tullut:( Päätin, että teen uusia liikkeitä ja vanhoja liikkeitä ja myös alakroppaa. Juoksumatolla lämmittelin ylämäkikävelyllä. Sen jälkeen tein vipunostot pyramidina, sen jälkeen tein pystysoutua taljassa, ristikkäistaljassa selän, kulmasoutua yhdellä kädellä vapaalla painolla, ojentajat taljassa narulla kahdella eri tyylillä, ojentajat tein vielä taljassa yhdellä kädellä, sit tein hauiskäännöt taljassa, jalanojennukset taljassa taakse työntämällä ja takaviistoon työntämällä(tuntuu pakaran ulkosyrjällä), sit tein kahvakuulalla kyykyt, ja maastavedot. Lopuksi tein vatsat. Aikaa mulla noin 1,5h joutu välillä miettii, että miten se liike nyt meni, ja jouduin keskittymään tosi paljon tekniikoihin. Hyvä treeni oli. Odotan uusia saliohjelmia tosi paljon, nyt joutunut liikaa ite miettimään, että mitä teen seuraavaksi. Uusia saliohjelmia tulee olemaan ainakin kaksi, eli kumpaakin teen väh 2krt viikkoon, ja jokaisessa ohjelmassa on ylä ja alakroppaa, mutta ohjelmaa odotan innolla niin näen miten liikkeiden jako tapahtuu.
Sali ohjelman jälkeen menin kotiin ja oli aika syödä, broilerinkoipia, kurkkua ja tomaattia ja banaani.
Sit lähettiinkin äitini kanssa kirpputorille, hänellä alkoi kirpputori valintakirppiksellä paikka 105, siellä on minunkin vaatteita myynnissä ja kenkiä ja laukkuja :)
Illalla ajattelin kaunistautua, joten värjäsin tukan ja kulmat ja kävin saunassa.
Sunnuntain ja maanantain välinen yö menee aina vähän levottomasti, en tiedä, että miksi. Jotenkin on aina vähän levoton olo.

Tänä aamuna oli aika lähteä taas salille ja mietinkin koko matkan sinne, että mitä mie taas treenaan jos ei oo tullut se ohjelma :D Noh se ei ollut tullut joten päätin, että teen hauikset, ojentajat, selän, etureidet, kyykyt smithissä, ja lantionnostot yläselkä kiinni penkissä ja jalat lattialla. Tein myös kyljet ja vatsat. Hyvä setti oli, aikaa meni tunti. Ite tykkään eniten treenata, olkapäitä ja ojentajia, ja myös reidet edestä ja takaa kuulu lemppareihin. Olkapäät jätin tänään rauhaan, koska mulla on super, kipeät olkapäät eilisestä.
Huomenna toivon, että olis tullut jo saliohjelma, liikaa menee aika miettimiseen! Mur. Mutta oon kyllä siinä määrin ylpee itestäni, että oon tehnyt kaksi saliohjelmaa soveltaen, ja on ollut hyviä treenejä :)

Tällä viikolla aijon urheilla seuraavasti;
Ma: kuntosali
Ti: kuntosali aamulla ja töitten jälkeen step-muokkaus
Ke: Kuntosali
To: kuntosali
Pe: lenkkeily 75min

Lisäilenpäs hieman kuvia viikonlopulta :)

Bambi ja sen nukkumisasennot :D

Rikkipoikkiväsynyt

Väsynyt mutta onnellinen :)

Eilen oli pakki sytyttää kynntilöitä :)

Veljeni tyttö Taika. Aamulla ennen töitä neiti nokkonen vietiin hoitoon <3

Onnille päiväkoti ei ole vielä kiva paikka :D

Mukavaa viikkoa lukijat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)