keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Tää viikko lähtenyt nihkeesti käyntiin.

Joo, eli otsikko kertoo hyvin nää tuntemukset. Maanantaina töitten jälkeen mulla oli hieronta (HIERONTA OLI FOREVER JOENSUUN KAUTTA JA VAAN 37€ JÄSENILLE). Mulla usein oirehtii, ristiselkä, lapaluiden lihakset, sekä yleinen selän jäykkyys on kamalaa. Hieroja nauroikin ja sano, että kyllähän tässä selässä on tehtävää ja miun selkä on kuulema hyvin tukossa ja tosi jäykkä. Kuulema selkä meni jo pienen hieromisen jälkeen ihan kuumaksi ja se on hyvä merkki. Hieroja sai hyvin auttoa jo tukoksia, mutta vielä täytyy käydä ainakin kerran ellei pari, että selkä nyt pysyis hyvässä kunnossa. Hän myös hieroi rintalihakset ja sanoi, että nekin on tukossa. Oon siis ihan jäykkä! No tästä se lähtee, kielto tuli maanantaina, että ei saa maanantaina eikä tiistaina vielä tehdä selkää eikä rintaa. No eilen kun heräsin, niin ei tullut mieleenkään treenata selkää ja rintaa, oli meinaan ihan pikkasen kipeet paikat :D Eilen en jaksanut/kyennyt aamulla nousta salille edes, mutta menin kuitenkin töitten jälkeen tunniksi salille ja sen jälkeen oli luvassa vielä 45min step-muokkausta(se on vaan niiiin kiva), mulla oli nyt kaveri mukana(Roosa) ja hänkin taisi tykätä siitä :) 2 tunnin uurastuksen jälkeen oli ihana mennä kotiin ja syödä riisiä, kanaa ja keitettyjä kasviksia ja tietenkin isolasi rasvatonta maitoa, omomom :D Olin kyllä niin poikki, hyvällä tavalla siis. Aijon jatkossa pitää ton step-muokkauksen miun ohjelmassa, se on hyvä!

Tänään aamulla menin hampaat kiristellen salille aamulla 07:00. Töitä on tänään 9-18 ja sen jälkeen vielä rappusiin harrastamaan juoksua, eli se on tämän viikon toinen aerobinen, ja sit luvassa, perjantaina sali ja lauantaina bodypumppi.
Oon ollut tosi väsynyt koko viikon :( Voi kun tulis jo viikonloppu.

Mulle tuli sportsdirectin paketti ja sieltä tuli vaatteet ja ne oli hyviä suurin osa :) Jeij!

Toivottavasti teillä on ollut parempi viikkoa ja ette oo näin väsyneitä :)

Tänä aamuna salilla, väsynyt!

Uudet salipökät. Noissa on yber ihana pinkki vyötäröresori!


1 kommentti:

  1. Hei, älä lannistu. 27-vuotta ei ole vielä mitään! Ihan oikeasti. Ymmärrät sen ehkä joskus 40-vuotiaana, miten nuori olit silloin 27-vuotiaana. Sinulla on vielä monta hyvää vuotta aikaa löytää rakkaus. Ja minusta on ollut kiva lukea tätä blogia ja nähdä, miten olet saanut itseäsi treenattua ja muuttunut pirteämmän ja fitimmän näköiseksi. Keep up the good work! =)Ja muista, että Suomessa on mooooonta sinun tilanteessasi olevaa sinkkunaista.

    VastaaPoista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)