torstai 26. syyskuuta 2013

Hymy Korvissa!

Joo oon hieman tohkeissani ja varmasti erittäin ärsyttävä, mutta pakko hymyillä :D No eilen ei hymyilyttännyt kun menin ystäväni kanssa bodypumppiin energylle :D Hyvillä mielin menin ja avoimin mielin, mutta kun lämmittelyt oli ohi, alkoi maanpäällinen helvetti. Kyykyt.Kyykyt.Kyykyt. Oli kamalaa, olisin halunnut itkeä ja huutaa ja luovuttaa. Mutta eihän sitä voi luovuttaa. Tein vaan 10kg + tangon paino, mutta silti oli ihan kamalaa. Kyykkyjen jälkeen tehtiin vielä loppupuolella lisää kyykkyjä, askelkyykkyjä more more and more! Oli uusi ohjelma bodypumpissa Energyllä ja se oli ihan hyvä, erityisen hyvä siinä oli ojentajat tehtiin ne kolmella eri tavalla joten meni kyllä treeniperille. Hauikset tehtiin vaan pumppitangolla, Foreverin pumpissa ne tehtiin käsipainoilla hammerina ja sit ihan perus hauiskäännöillä, tykkäsin enemmän tuosta foreverin hauisbiisistä, sain paremman tuntuman habaan. Myös foreverillä rintabiisi oli eri, tehtiin penkkipunnerrusta pumppitangolla ja käsipainoilla vielä avaamisliikettä (tiedä näitä oikeita nimiä). Mutta vaihtelu on aina kivasta :) Energyn jumpan veti Satu, oli todella mukava ohjaaja ja anto kivan buustin treeniin kun oli tsemppari!
Tänään mulla oli siis eka pt-tunti. Menin jännittynein fiiliksin, ja joo saa nyt nauraa, mutta mulla oli A4 täynnä sitä tekstiä, että saan vastauksen kaikkeen mihin haluan ohjeet :D Lämmittelin 20min ylämäki kävelyy juoksumatolla, ja olin ihan loppu :D Alotettiin ruljanssi, smith-kyykyistä, siirryttiin kahvakuula kyykkyihin, maastavetokahvakuulalla, kyykkyjä pelkän tangon kanssa penkki hanurin alla, tehtiin myös lantionnostoa yläselkäkiinni penkissä, korkealle penkille nousua, tehtiin lonkan ojentajia taljassa taakse ja sivulle. Kaikkee näitä, sit tehtiin kulmasoutua käsipainolla, ojentajia käsipainolla, ojentajaa taljassa, pystysoutua taljassa, vipunostoo taljassa, selkäliikkeitä taljassa yms. Katottiin siis tosi paljon liikkeitä mulle, joitakin tulee saliohjelmiin ja joitakin jätetään pois. Pidettiin myös osa vanhan saliohjelma liikkeistä, mitkä oli edelleen hyviä ja toimivia, esim hauisliikkeet ja olkapääliikkeet ja rintaliikkeet. Riikka sanoi, että tekee mulle nyt saliohjelmat joita teen 4krt viikkoon ja edelleen 2h viikkoon aerobista, hän sanoi, että se on sopiva määrä liikuntaa, tulevat saliohjelmat myös sisältää jokainen jotain yläkropasta ja jotain alakropasta, että saadaan aktivoitua mahdollisimman paljon lihaksia. Keskitytään edelleen isoihin lihaksiin alakropassa.
Ruokavalioon oli suht tyytyväinen, muutoksia tulee siihen, että välipalat on syötävä ja niiden oltava rahka+hedelmä tai pelkkä rahka. Ja iltapala on syötävä AINA, ja sen on oltava proteiini pitoinen, esim rahka ja marjoja. Mutta lounas ja päivällinen ja aamiainen pysyköön samana, jee :D Aamupalan saan skipata ennen treeniä jos syön max 30min treenin jälkeen aamiaisen ja ei saa treenin aikana heikottaa. 2 viikonvälinen mässypäivä on kuulema erittäin jees, buustaa aineenvaihduntaa.
Hirveesti asiaa olis, ja voisin vaan kirjoittaa. Mutta oon iloinen kaikesta, ehkä eniten siitä, että mulla on harrastus, tykkään siitä,

Oli punnitus myös aamulla ja tulos oli -400g. Ihan ookoo tulos, suunta on oikea. Riikka oli myös tyytyväinen painonpudotukseen :) Sovittiin, että jatkossa tavataan 1 kerran kuussa ja vedetään aina tappotreeni :D Jee :)

Nyt jatketaan töitä, oon töissä hikisenä ja nuhjusena kun tuo pt-tapaaminen oli keskellä päivää, not good.

Huomenna salille ja vesijuoksemaan. Mukavaa torstaita lukijat <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)