maanantai 23. syyskuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset :)

Perjantaina työpäivän jälkeen lähdin ystäväni ja kummitytön kanssa kaupungille. Käytiin syömässä ja limpparilla :) Kävin myös ostamassa veljeni lapsille syntymäpäivä lahjat, Taika täytti 3-vuotta ja Onni 1-vuotta. Ilta meni kotona televisiota katsellen. Lauantaina töihin ja töistä sitten kotiin, jossa odotti äiti, mummo ja täti, sieltä suunnattiin yhdessä syntymäpäiville. Taika ja Onni olivat ihmeissään lahjojen paljoudesta ja kaikesta huomiosta :) Juhlat olivat ihanat ja kaikilla oli hauskaa <3
Lauantaina illalla täti ja mummo jäivät yöksi ja katsottiin televisiota ja äiti ja vieraat muistelivat heidän lapsuuttaan, oli hauska kuunnellä heidän muistoja. Rahaa heillä ei ollut ja talvellakin oli +5 astetta sisällä lämpöä mökissä vain. Ikkunat jäätyivät syksyisin ja vasta keväällä ne sulivat heidän kodistaan. Äiti ja tätini miettivät, että vaikka heillä ei ollut rahaa ja se elämä oli karua, niin heillä silti oli lapsuudestaan hyviä muistoja, ja tapahtumarikkaita hetkiä. Kuunnellessaan heidän lapsuuttaan, niin tajusin, kuinka onnekas olen ja kuinka hyvin minulla on aina asiat ollut vaikka välillä tuntuu, että asiat on huonosti. Se, että minulla on ollut aina kodissani sähköt ja juoksevaa vettä, se on aina ollut itselleni itsestäänselvyys kun taas heille ei. Täytyy arvostaa pieniä asioita ja olla kiitollinen kaikesta mitä on. Äitini ja tätini ja mummoni ovat hienoja ihmisiä joilla on arvot kohillaan. Olen oppinut heiltä paljon.
Mutta palataas eiliseen, mulla oli eilen <3 herkuttelupäivä <3 Yritin syödä kaikkea mitä mieli teki ja oli tehnyt kahden viikon aikana :) Söin hampurilaista, ranskalaisia, sipsiä, patonkia, kauraleipää, jogurttia, jäätelöä :D Oon vaan aika huono herkuttelija, kun voin syödä esim sipsejä tosi vähän kerralla kun heti tulee öklöolo, sipsejäkin meni vaan pussista 1/4 osa :D Mut ei kai se haittaa :D Olin eilen niin ruokapöhnässä, että nukuin päikkärit, myös päätä särki koko päivän. Se on tuo ruokavalio joka tekee ihmeitä niin hyvässä kun pahassa.

Tänään palattu taas takaisin ruotuun hyvin fiiliksin :) Aamu aloitettu skyrrillä ja ananaksella ja kahvilla.
Tällä viikolla aijon urheilla seuraavasti:

Maanantaina: Kuntosali
Tiistaina: Kuntosali + step-muokkaus
Keskiviikkona: Energylle vaihteenvuoksi Bodypumppiin(Marin kanssa)
Torstaina: Pt-tunti Riikan kanssa (jännittää)
Perjantaina: Lenkkeily tai rappusjuoksu :)

Tälläista tällä viikolla :) 

Ihanaa uutta viikkoa kaikille, olkaa reippaita ja muistakaa olla kiitollisia kaikesta <3


Kummityttö Vanessan kanssa ruokailemassa <3

1-vuotias sankari Onni rakas <3

Täti ja Onni rakas <3

Tätin 3-vuotias Taika rakas <3

Kaupungille menossa eilen :)

Ruotuun palattu ja skyrriä naamaan :)

Muistakaa kaikki :)

2 kommenttia:

Pensamiento kiittää viestistäsi :)