maanantai 9. syyskuuta 2013

Paha alkoholi!

Viikonloppu on ohi ja olo on nuutunut:( lauantaina olin töissä 9-15 ja sen jälkeen menin kotiin ja ihana Asta tuli miut hakemaan sen luokse, juteltiin ja syötiin ja oli kivaa! Sieltä mentiin Saaran luokse tyttöjen kanssa ja join punkkuu, ja skumppaa, nami! Sit mentiin baariin ja jaksoin olla 03:00 asti, minä! Noh tuli oltua ihan hyvissä ja nyt taas muistin kuinka kivaa se selvinpäin olo on :D eilen sain ihanan herätyksen kun Roosa ja kummityttö Vanessa herätti krapulaisen kummitädin:)) aaw! Eilen sain myös syödä niitä herkkuja, oli hyvää, mutta ensikerralla kun on herkkupäivä, en aijo olla krapulassa niin voi oikeesti nauttia :)
Tänään mulla on hieronta töitten jälkeen ja sit meen kotiin vain nauttimaan!

Huomenna palataan urheilun makuun ja tänään on palattu jo tietenkin ruokavalion kanssa ruotuun :)! Luvassa huomenna kuntosalia aamulla ja step-muokkaus illalla! Keskiviikkona luvassa kuntosalia ja rappusiin juoksemaan. Torstaina luvassa kuntosalia! Ja lauantai aamuna meen pumppiin tauon jälkeen, pitkän tauon jälkeen! Wish me luck!
Nyt alkaa tipaton sinne 12.10 asti, jolloin lähden Ruotsin risteilylle.

Elän myös jännittäviä hetkiä, uusin kummilapsi varmasti syntyy ihan lähipäivinä, en malta odottaa, että saan elämääni lisää lapsia keihin voin rakkautta antaa <3 Love you already <3

Mutta, ihanaa uuttaviikkoa lukijat, olkaa reippaita <3


Lauantain lookkia, tuo huulipuna on syötävän ihanan väristä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)