lauantai 28. syyskuuta 2013

Salia ja vesijuoksua :)

Kävin eilen ystäväni kanssa Vesikon kuntosalilla tekemässä treeniä. Mulla tän viikon urheilut ollu oikee sekametelisoppa, joten päätinkin nytten, että teen uusia liikkeitä mitä pt:n kanssa katsottiin. Uudet ohjelmat ei oo vielä tullu, mutta muistelin mitä kaikkea tehtiin ja päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Meillä oli töissä tapahtumapäivä joten sain kyllä kävellä kivasti koko 8h työpäivän joten skippasin lämmittelyn kokonaan. Tein ekana hauiskääntöä käsipainoilla, sen jälkeen ojentajia ja olkapäitä. Sit siirryin uuteen liikkeeseen, eli yhden käden kulmasoudut käsipainolla. Liikkeessä joudun keskittymään kunnolla, että liike tuntuu oikeassa paikassa. Mutta hyvän tuntuman sain. Sen jälkeen ristikkäistaljassa veto yläviistosta alaviistoon oli liike, mutta salilla oli paljon porukkaa en kehdannut ryöstää koko laitetta itselleni, niin pt:n neuvosta sen voi tehdä yhdellä kädellä ja sen jälkeen vaan kääntää puolta. Sain muuten ihan älyttömän hyvä tuntuman selkään! Jee. Jotkut liikkeet mitkä on ihan uusia, tuntuu että menee joitain kertoja, että löytää sen tekniikan täysin oikeaksi. Siksi alussa kaikki tuntuu vähän vaikealta. Myös uutta ojentaja liikettä taljassa testasin en tiedä sen liikkeen nimeä, ollaan kuitenkin selkä laitteeseen päin etukenossa ja narut vedetään pään yli :D Hyvä liike enihau! Tein myös uuttaliikettä pystysoutua taljassa(tätä oon tehnyt aiemmin mutta ei oo ollut saliohjelmassa) sain tässä myös erittäin hyvän tuntuman. Sitten tein uudet lantionnostot, ne on ihan tapot, siinä nojataan yläselällä penkkiin ja alavartalo on ilmassa, tässä pieni liikerata mutta tuntuu kyllä just siellä hanuriosastolla :D Lankkuja tein niihin syviin vatsalihaksiin. Ja tietty perusvatsat.. Tein sit siinä hoomoilasena myös etureidet laitteessa.
Vesikon punttisali on ihan ookoo, siellä saa tehtyä ihan hyvin treenin. Vähän on aina hakemista kun se on pieni sali ja paljon oli porukkaa. Mutta olipa hauskaa olla siellä kun päätin, että teen just niitä liikkeitä mitä haluan :)
Reilun tunnin salin jälkeen mentiin vielä vesijuoksemaan. Ei ennätetty vesijuosta kun reilu puolituntia kun kello oli tosi paljon.
Todella mukava perjantai, en muuta sano! Näitä lisää!

Hyvä mieli!!! <3 Ihanaa!! Ihanaa viikonloppua lukijoille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)