torstai 11. huhtikuuta 2013

Torstai on toivoa täynnä!

Eilinen aamu alkoi 06:20 herätyksellä ja painelin saman tien salille, väsytti aivan törkeesti, mutta en jäänyt nyt miettimään sitä että kuinka paljon minua väsyttää. Olinkin jo 07:00 kuntopyörän selässä! Tein edelleen yläkroppa treenin! Mua huvitti kun sieltä salilta oli nyysitty 5kg käsipainot koska olisin halunnut vapaissa painoissa siirtyä 5kg mutta niitä ei ollut joten tein 6kg :D ja hyvin vedin oikeesti, oli raskasta ja piti katsoa tarkkaan että teen liikkeen puhtaasti koska oli kuitenkin normaalia isommat painot! Jaksoin paremmin mitä luulin :) salilta täysiä kotiin meikkaamaan ja vaihtamaan vaatteita ja sit töihin! Töissä olin vaan vajaa 6h koska oli lähtö tätini 55 vuotis synttäreille :) olin tarkoituksella syönyt aamulla vaan puuroa ja lounaalla täytetyn patongin että jaksoin juhlissa syödä :) siellä olikin kääretorttua ja voileipiä, namskis! Tuli syötyä hyvin! Maha olikin sitten kipeänä kun tuli syötyä kerralla hiilareita hulluna! Noh illalla en sit syönytkään enää mitään.
Juhlista menin tyttöjen Nooran ja nellin luokse yöksi, oli tosi mukavaa! Leikittiin nellin kanssa pikku nukeilla! Ja piirrettiin liiduilla Nooran kätevään liituseinään! Sit Nelli käveli miun selän päällä ja laski miun jalkojen päällä liukumäkeä, yms yms :D tää neiti nukahtakin jo 22:30! Olin väsynyt! Aamulla heräsin ennen kelloa ja laittauduin ja lähdin töihin :) on jotenkin ihan hyvä mieli ja fiilis! Ihanaa että viikonloppuna ei ole töitä! Tänään kello 17:00 alkaa step lihaskunto, se on hyvin raskas tunti! Mutta teen parhaani:)
Tänään alkaa myös viidakon tähtöset! Kyllähän tätä ohjelmaa on taas odotettu! Huomenna jumpassa luvassa kiinteytys jumppa kera astan :) jumpassa tehdään aerobicciä noin 20min jonka jälkeen tehdään kiinteyttäviä lihaskunto liikkeitä :) GREAT!
Muutama kuva eilisestä :)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)