perjantai 19. huhtikuuta 2013

About this week.

Keskiviikkona menin ihanan ystäväni Saaran kanssan amarilloon syömään, syötiin molemmat terveelliset kanasalaatit ja oli oikein nannaa <3 jutustelimme kaikkea tyttöjen juttuja ja oli mukava tavata ystävää kiireellisen arjen keskellä! Teki hyvää mielelle! Eilen mentiin Saaran kanssa miun töitten jälkeen, step-lihaskunto jumppaan, olin niin iloinen kun Saara suostui lähtemään mukaan, sain taas sellaista henkistä tukea itselle haastavaan tuntiin! Sanoin, ennen tunnin alkua Saaralle, että se tunti on tosi haastava fyysisesti, sisältää paljon vaikeita askel kuvioita steppi laudalle ja on tosi intervallimainen tunti, mutta painostin sitä asiaa juuri, että voipi ja saa nauraa itselleen, jos sen ottaa liian vakavasti niin sen steppilaudan viskoo ulos tunnin alussa jo :D Saara lähti avoimin mielin mukaan ja meillä oli tosi hauskaa, nauroin välillä ihan ääneen itselleni kun olin ihan solmussa niiden askeleitten kanssa, mutta oli hauskaa, ja kyllä hiki virtasi hullun lailla ja syke oli tosi korkealla koko tunnin ajan. Saara selvisi tunnista älyttömän hyvin, ja taisi jopa tykätä ;) Olipas hauskaa meillä :) Jumpan jälkeen menin tapaamaan hikisenä ja väsyneenä toista ystävääni, ja oli mukava jutustella hänen kanssaan elämästä ja elämän tärkeistä asioista, jutustelumme keskittyi terveelliseen elämään ja minkälainen merkitys sillä asialla on elämässä, oli kiva vaihtaa ajatuksia moisesta asiasta.
Illalla oli luvassa kotona viidakon tähtöset, ohjelma joka varmasti jakaa mielipiteet, no itsellä ei ainakaan siellä ole yhtään lempparia, moni näistä tähtösistä on mun mielestä antaneet tosi mitään sanomattoman kuvan tässä parin jakson aikana. Nikon letkautukset on hauskoja, mutta en ymmärrä sitä ihmistä, miten tuntuu, ettei se pidä kenestäkään ja on äärettömän huono häviäjä ja mielestäni hyvin lapsellinen, en kestäisi olla hänen kanssaan samassa leirissä :D Sabinan ääni on ärsyttävä! Niina ja Leina, todella EI-viihdyttäviä ihmisiä. Minna Sara, kanssa maailman huonoin häviäjä ja mielestäni myös hyvin ilkeä (hän on silti paljon fiksumman oloinen nyt kuin bb:ssä ja siinä Marjon ohjelmassa, peukut siitä). Muista ei ole oikeastaan mielipidettä tullut. Jos mun olis pakko valita lemppari tällä hetkellä niin se varmaan olis playboy malli-Nina, hän vaikuttaa jalat maassa olevalta tyypiltä, joka osaa käyttäytyä, ei ole lapsellinen, että lähtisi haukkumaan kanssakilpailijoita.
Ohjelma on kuitenkin mielestäni loistavaa viihdettä! Ja toki ohjelma on leikattu ja kasattu niin, että se herättää katsojissa paljon tunteita.
Kirpputorilta olen saanut jo yli 300€ ja olen hyvin tyytyväinen :)) Kiitos ostajille jos joku löytänyt kirpputoripaikkani tätä kautta :))
Asiasta seuraavaan, tilasin netistä peak performancen mustan hupparin, se oli netissä sportamoren sivuilla -20% joten pistin tilaukseen, kun sitä olen kovasti haaveillut.
Tänään töitten jälkeen menen ihanaisen Marin luokse hengailemaan perjantai-illan ratoksi :) Mutta huomenna töitä, joten myöhään en pysty olemaan. Huomennakin pidän välipäivän urheiluista ja aijon olla kotona ja katsella elokuvia ja syödä jotain hyvää ja täysin rentoutua, ja sunnuntaina menen sitten Forever-Joensuulle bodypumppiin :)

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille, joita onkin tullut huikea määrä lisää <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)