keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Les Milssin Bodystep

Kävin eilen hakemassa Forever Joensuulle oman kortin jonka voitin huutokaupassa. Vastaanotossa mulle annettiin kortti ja tunnukset millä voin varata paikkani ryhmäliikuntoihin. Vastaanotossa myös sanottiin, että huutokauppaan kuuluu kuntosaliohjaus :D Noh, varattiin myös aika kuntosaliohjaukseen 7.5 kello 15:30 sain myös kaksipuoleisen A4 joka täytyy täyttää ennen ohjausta, jossa kyseltiin liikuntatavoista, ruokailutottumuksista, mitä liikuntaa harrastan, kuinka monesti ja kuinka monta kertaa olen valmis liikkumaan viikossa ja paljonko yksi liikuntakerta olisi mieluinen ajallisesti minulle. Pitää myös täyttää mitä haluan tehdä kehossani, nostaa/pudottaa painoa, kiinteytyä, kasvattaa lihasta. Paperissa oli myös ihmisen keho kuvattu edestä ja takaa ja siihen täytyi kirjoittaa mitä haluan millekkin kohdalle tapahtuvan esim vatsan kohtaan kirjoitin kiinteytystä, jalkoihin ja perseeseen lihasta yms. Kirjoitin paperiin, että haluan, että joku sanoo kuinka monta kertaa täytyy harrastaa aerobista ja lihaskuntoa, että saan tuloksia. Nykyisin suhde on noin 2-3 aerobista ja 2-3 lihaskuntoa. Olisi kiva saada myös jotain vinkkejä syömiseen, miten voisin sitä parantaa, mutta punnitsemaan ruokia en rupea, koska mulla tapana syödä joka päivä lounas työpaikan vastapäätä ja siellä ei pysty tosiaankaan punnitsemaan ja siellä saan suht edullisesti, salaatin ja sen kotiruoka lounaan ja minä tarviin edes sen yhden perus ruoan päivässä. Mutta vinkkejä välipaloista (nykyisen ne koostuu hedelmistä) ja sitten mitä syödä urheilun jälkeen? No mutta siitä tapaamisesta saan varmasti myös apua näihin asioihin :)

Eilen olin Les Milssin bodysteppi tunnilla, tykkäsin! Siinä oli aika paljon hyppyjä, mutta jumppa ohjaaja oli ihana ja kertoi, aina helpomman version, koska mie en tätä ruhoa saa hyppimään nopeasti laudan päälle ja alas :D Tunti alkoi ja mie mietin, että okei, onpa aika hidastempoista ja helppoa, sitten ohjaaja sanoi, että se oli vasta lämmittely :D No sen jälkeen alkoi ensimmäinen sykkeen nosto kappale, ja siinä riittikin sitten jo menoa ja meininkiä. Tykkäsin silti kovasti ja mikä tärkeintä, hiki tuli ja jalat olivat täysin poikki ja maitohapoilla :) Olisin halunnut, että tunnilla olisi tehty enemmän vatsoja ja edes vähän vaikka jotain punnerrusta, tunti koostui siis steppi tunnista jossa askellettiin laudalle koko aika, välillä tehtiin kyykkyjä, askel kyykkyjä, ojentajia ja lopussa ihan lyhyt sarja vatsoja. Mutta toki menen uudestaan!
Tänään luvassa Core tunti:


Core

Core tunti on keskivartalon vahvuuteen, liikkuvuuteen ja hallintaan tähtäävä monipuolinen tunti, jonka tarkoituksena on kehittää kehoa kokonaisuutena.  Tunnin harjoitteet tähtäävät erityisesti kehon ytimen "coren" lihasten harjoittamiseen, tasapainon kehittämiseen sekä kehon liikkuvuuden parantamiseen. (Eli mun yksi ongelma kohdista on vatsa joten tän täytyy olla sopiva mulle)

Mua vähän harmittaa, että tää tunti kestää vaan 45min, hmm, 60min on kuitenkin tavoite liikkua joka päivä. Noh katsellaan mitä tunti tuo ehkä mie tunnin loputtua olenkin onnellinen, että tunti kesti "vain" tuon verran :)

Tykkäättekö Les Milssin tunneista, onko kokemusta? Jos on niin, mikä on teidän lemppari tunti?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)