keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Miksi kirjoitan blogia?

Eilen kirpputori paikka alkoi ja siellä olikin käynyt jo iltaan mennessä mukavasti kuhina :)) Maanantai iltana sinne viedessä kamoja, eräs ikäiseni nuori nainen kovasti piti vaatteistani ja sanoi tulevansa keskiviikkona katsomaan ajan kanssa miun paikkaa. Maanantain bodypumppi oli super hyvä ja oli niiin hyvä fiilis tunnin jälkeen :) Eilen menin töistä suoraan vähän korjaamaan tätä tatuointiani, josta oli värit lähteneet ja yksi kohta oli hävinnyt myöskin. Niska on alueena hyvin liikkuvainen joten, se ei pääse paranemaan niin helposti ja niskaan kun ei voi hakata älyttömän syvään joten siksi tämä uusi väritys. Voi olla, että joudun vielä kolmannenkin kerran käymään, mutta sen näkee kuhan tämä on parantunut :) Käyn tatuoitavana Hexed Ink Joensuussa, paikka on hyvä, ja sen kertoo piiiiitkäääät jonot jotka on tällä hetkellä tammikuuhun, mutta paikka on hyvä ja tekijä äärettömän ammattitaitoinen :)
Tatuoinnin jälkeen menin bodytrimmi jumppaan, ja oli t-o-d-e-l-l-a raskas, mutta hyvä tunti, tehtiin perus setti, aerobicciä 15min ja sen jälkeen 45min lihaskuntoa, tunnilla tehtiin paljon kyykkyjä, askel kyykkyjä haius käännöillä, kulmasoutua, pystysoutua, hauista, vatsoja, ojentajia, punnerruksia ja myös paria kehonhallinta liikettä yms, en muista kaikkien liikkeitten nimiä, mutta joo. Tunnin heiluin 4kg käsipainoilla.

Tää aamu alkoi kuntosalilla, mietin aamulla kaikki hyvät syyt miksi en lähtisi :D (Salille lähtö on aina haastavinta, mutta pyrin käymään koska käyn kuitenkin kerran viikossa vaan ja olo on salin jälkeen kaikkensa antanut) Tein jälleen yläkroppa treenin, koska yläkroppa on minun ongelma alue. Ja jalkatreeniä tulee tehtyä noin 4krt viikossa jumpan/pumpin yhteydessä. Perus lämmittely oli nyt vaan 10min kuntopyörällä. Treeniin mulla meni noin 1 tunti. Ja miettikää, tein hauikset vapailla painolla ja käytin 6kg käsipainoja, oon hurja :D tein hauista ja hauiskääntöä(en oo varma nimestä onko oikein) :D tein hauiskääntöä vuorokäsin 4x20. Tavan hauista 4x10 ja 4kg painoilla tein ojentajat ja olkapäät ja rintalihakset. Taljalla tein vielä 15kg painolla haiukset, ojentajat ja pystysoudut ja viimeiksi tein sata vatsaa lattialla.. :) Ja olo oli tosissaan kaikkensa antanut enkä olis jaksanut tehdä enää mitään käsillä.
Huomenna luvassa mun henkilökohtainen haaste taas, step lihaskunto, toivon, että saan kaverin sinne mukaan, ihan vaan henkiseksti tueksi.
Asiasta toiseen, oon miettinyt tässä pari päivää, että miksi kirjoitan blogia, en oo kovinkaan varma, että kuinka moni tätä ihan seuraa. Mutta kirjoittaminen on mulle jotenkin terapeuttista, saan kirjoittaa asioita mistä haluan sanoa, saan ottaa kantaa asioihin. Ikävä kyllä olen myös kuullut, että nää urheilu päivitykset ärsyttää joitain, mutta sit voin vaan sanoa, että kannattaa vaihtaa blogia, koska nää tulee säilymään täällä nyt ja jatkossa. Musta on kiva kirjoittaa mun urheilusta, koska en usko, että ketään(no kyllä mie tiedän, että niitäkin on vielä ketkä on oikeesti on iloisia tästä miun harrastuksesta)enää aidosti kiinnostaa miten paljon olen urheillut ja mitä kaikkea olen tehnyt joten en halua ajaa ketään raivonpartaalle, soittamalla joka ilta, että mie täällä oli hyvä jumppa oon niin iloinen, once again :D Mutta mie tiedän sen, että niitä ärsyttää lukea näistä urheilusta, ketkä ei itse juurikaan liiku, tiedän tän omasta kokemuksesta. Tottakai muakin v*tutti lukea/kuunnella mun hyvien ystävien urheiluista kun itse olin vaan kotona joka ilta yksin tekemättä mitään masennuksen partaalla. Mutta toki samaan aikaan koin myös sellaista ihannointia, ja ylpeyttä miten joku jaksaa urheilla noin paljon, ja edelleen nostan hattua jokaiselle joka urheilee tai ylipäätänsä harrastaa mitään. Ei ole kovinkaan helppoa olla 8 tuntia töissä asiakaspalvelussa hymy naamari päällä ja sen jälkeen lähteä hyppimään jumppaan, kun oma sänky vaan houkuttelis, mutta itse saan ainakin jumpassa karistettua ne päivän negatiiviset asiat pois mielestä ja saan kehoon sitä hyvää energiaa.
Eli bloggaaminen on mulle tietty terapia muoto, ja tapa ilmaista itseäni. Voin kirjoittaa niistä asioista mitkä on sydämellä ja se auttaa minua.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille, tää lähtee nyt käymään kirpputorilla sekä lounastauolla. Tänään myös töiden jälkeen treffit Saaran kanssa <3

3 kommenttia:

  1. Älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa elämääsi <3 Ne valittaa joit vituttaa ;) Kateus ja oma laiskuus saa ystävistäkin hienoja puolia esiin. I'm so proud of you, ja mie jaksan kuunnella vaikka aamusta iltaan hypetystäsi <3 Kohta saat oman osas takas kun mie pääsen treenien makuun :D Sit voidaan pitää kaks puhelumaratoonia päivässä; molempien omat hypetykset omissa puheluissaan ni kerkee sanoa kaiken :D Mut keep going girl, haters gonna hate!!!!! ;) villi veikkaus että abouttirallaa parin viikon päästä alkaa tyhjenee miunki oma kaverilista fbookissa koska treenihypetystähän alkaa nimittäin tulemaan!!!!!! :D LOVE YOU!!! <3:Sarppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SariKristiina, olet oikeassa :) En anna enää jatkossa muiden mielipiteiden vaikuttaa minuun. Koska kyse on minun elämästä ja siitä, että elän sen juuri niin kuin hyväksi koen :) Voin jo innolla odottaa sitä puhelumaratonia kun linjat paukkuu jo ;) Kohta on sinun vuorosi laittaa FB tukkoon urheilupäivityksiäsi ja se on sallittua, koska always do what makes you happy <3

      Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)