torstai 19. joulukuuta 2013

Ystäviä ja urheilua!

Tervehdys lukijat! Kiitos edellisen postauksen ihanista kommenteista mitä sain facebookkiin. Oon sanaton, niin onnellinen ja kiitollinen kaikista sanoista ja tsempeistä. Välillä tää matka "kohti terveellisempää minää"-tuntuu ikuisuudelta, mutta ikuisuusprojektihan tämä on. Sormia napsauttamalla asioita ei tapahdu, se täytyy hyväksyä. Kestää varmasti vuosia, että pystyy iskostamaan terveelliset elämäntavat pääkoppaan niin, että ne muistais jo ulkoakin. Mutta kaikki aikanaan.

Oon tällä viikolla käynyt näkemässä ystäviä ja kummityttöä Vanessaa. On ollut ihana nähdä rakkaita ystäviä kiireisen arjen keskellä. Oon onnellinen miun ystävistä <3

Maanantai aamuna kävin tosiaan salilla, tiistaina pidin välipäivän pienen toimenpiteen takia jossa olin maanantaina. Eilen menin salille aamulla ennen töitä, ja piti tehdä vähän kevyempi jalkatreeni. Ihan ookoo treeni oli, olis voinut olla parempikin, mutta se oli ihan hyvä näissä olosuhteissa. Tänään menen töiden jälkeen salille treenaa  ojentajat-hauikset-olkapäät-selkä ja sen jälkeen meen zumbaan :) Huomenna tai lauantaina meen treenaa vielä jalat.

Ensiviikolla kun on jouluviikko, niin päätin, että salitreeneistä ei luisteta :) Miun ihana ystävä pariskunta tuleekin meille 25pvä. Ystäväni Johanna treenaa bikinifitness kisoihin (http://johanonfitness.blogspot.fi/), joten on myös hyvää syy lähteä salille, kun hänelläkin on Joensuussa kaksi salikertaa suoritettavana. Itse päätin, että käyn salilla 23,25,26 ja 28pvä :) Johannalla on pitkä kokemus kuntosalista ja sovittiinkin, että saan häneltä neuvoja pariin juttuun ;) Teen oman postauksen yhteisestä salikerrasta :) Käykäähän lukemassa Johannan blogia, on neidillä rautainen itsekuri!

Tuntuu, että ei oo oikein mitään kerrottavana, odotan vaan, että alkaa loma ja saan lomamoodin päälle. Jouluruokaa odotan myös innolla, ehkä eniten karjalanpaistia ja piirakoita. Täytyy yrittää, ettei menis ihan överiksi tuo syöminen. Jouluaattona toki syön mitä mieleni halajaa, mutta muina päivinä koitan vähän hillitä ;)

 Mitä teille kuuluu? Mitä jouluruokia te eniten odotatte?:)

Sain ihanat kynttilälyhdyt joululahjaksi yhteistyökumppanilta.

Joulupukille kirje ;D

Kummityttöni Vanessan kanssa päivällisellä rossossa <3

Jalkatreeni ja hiki!

Töihin lähdössä salilta :)

Uudet housut ja paita. Mulle tulee aina kauhee "paksujalkakompleksi"-kuviollisista housuista. Nyt laitoin silti jalkaan ne!


































2 kommenttia:

  1. Hei mistä oot ostanut tuon Adidaksen takin! Kivannäköinen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei anonyymi :) Olen ostanut tuon Thaimaasta Bangkokista khaosan roadilta :D Tuota samaa mallia on myyty myös intersportissa jokunen vuosi sitten. Tykkään itse kanssa kovasti juurikin tuosta väristä ja kultaisista tehosteista, harmi vaan kun on feikki, on ihan älyttömän huonoa matskua :(

      Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)