tiistai 17. joulukuuta 2013

Huomenta :)

Oikein hyvää huomenta ihanat lukijat! Viikonloppu meni hyvin. Lauantaina olin vapaalla ja kävin salilla ja tapaamassa paria ystävää. Sunnuntaina taas töissä.

Eilen startattiin uusi viikko. Aamu alkoi salilla ja päivää vietettiin ystävän kanssa ja äitini kanssa kävin jouluostoksilla oli ihanaa kun oli vapaa päivä :) Nyt paiskitaankin töitä 23.12 asti täyttä häkää ja 23 pvä aloitetaan odotettu ja kaivattu loma! Ootan lomaa niin innolla <3 Tällä viikolla aijon tavata ystäviäni, kun sitten tulee pitkä tauko etten näe heitä! Kun on joulu ja sitten tuleekin jo oma matka. Tällä viikolla tavoitteena käydä salilla vielä ainakin 2krt ja torstaina zumbassa. Jos selviän niin pyrin käymään 3krt salilla, täytyy katsoa oman voinnin mukaan ja miten kiireeltäni ennätän.

Ruokailut on ollut vähän niin ja näin. Eilen tuli syötyä herkkuja, mutta en nyt jaksa "potea" huonoa-omaatuntoa siitä. Ei jaksa koko aika olla sata lasissa, varsinkaan nyt. On taas tää vaihe päällä kun 80% syön kunnolla ja oikeaoppisesti ja tuo 20% on vähän retuperällä. Paino junnaa samassa koko aika :D Mikäs lie syynä :D Joo joo tiedän!

Ei oo oikein mitään tapahtunut eikä mitään uutta kerrottavaa. Ootan joulua jo niin kovasti <3 Onko teillä jo joulumieltä? Miulla on <3

Lauantaina lähdössä salille.

Bambin uusi luu ja kaulapanta :D

Paketointi kaveri

Itsetehtyä lihamureketta ja salaattia :) (lihamurekkeessa 400g naudanjauhelihaa 10%, kananmuna, sipuli ja mausteita) Oli hyvää!

Maanantai aamuna kaupungille menossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)