sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pikkujoulut+tuparit ja työntäyteinen viikonloppu.

Anteeksi blogi hiljaisuus on ollut kiirettä joka saralla :)
Torstaina oli luvassa ystävien kanssa pikkujoulut. Monella meistä oli hotellihuone otettuna Sokos Hotel Kimmelistä Joensuusta. Meninkin töitten jälkeen torstaina hotelliin ja laittauduin ja suuntasin ystäväni kanssa tupari+pikkujoulukemuihin ystäväni luokse. Siellä odotti ihanat herkut ja juomat. Juotiin ja syötiin ja sieltä suunnattiin takaisin hotellille. Hotellilta mentiin hyvissä ajoin jo alakerran yökerhoon jossa aloitti haloo helsinki soittamaan. Tykkään kyseisestä bändistä todella paljon, mutta fiilis oli vähän tukala, koska baarissa oli aivan liikaa porukkaa. Seurueemme eksy toisistaan, ja siinä väen tungoksessa oli hankalaa löytää ketää, paitsi sattuman kaupalla vain. Ilta oli kuitenkin mukava, oli ihan mahottoman kivat etkot. Etkot on aina kivat, baarissa yleensä porukka aina vähän katoaa toisistaan. Baarissa tuli oltua ihan tappiin saakkaa. Ystäväni oli jo huoneessa nukkumassa kun kömpesin sinne aamuyön pikkutunneilla :D (Toivottavasti sait nukuttua Asta-Maarit) <3 Aamulla herättiin ajoissa sitten suihkun kautta maailman ihanimmalle aamupalalle, omomom. Juotiin kaakattia(:D), mie söin lihapullia, jogurttia, sämpylöitä yms :) Oli ihanaa, tuoretta ja maukasta.

Hotellilta lähdettiin ystäväni kanssa Astan luokse saunomaan ja potemaan krapulaa yhdessä. Saunottiin ja juteltiin, oli ihan mahtava päivä <3 Pian suunnaattiinkin kotiin viemään autoa ja jatkamaan oleskelua, mie fiilistelin jo tulevaa matkaa tytöille :)
Illalla kävin ystäväni äitiä tervehtimässä sairaalassa, hän oli liukkailla kaatunut ja hän oli kätensä telonnut ihan katkeamiseen asti:( Ystäväni äitin läheiset eivät asu Joensuussa, joten kävin viettämässä tovin siellä hänen kanssaan. Sairaala on muutenkin synkkä päivä ja oli kyseessä itsenäisyyspäivä, niin ajattelin ilahduttaa häntä.
Illalla käytiin sitten syömässä ystävieni kanssa ja sitten pitikin mennä kotiin ajoissa nukkumaan ja okei myönnettään, seurasin sivu silmällä itsenäisyyspäivän tapahtumia verkosta :)

Eilen aamulla liskojen yön jälkeen sitten lähdettiin töihin. Töissä oli maailman super kiirein päivä, mutta menipä päivä nopeasti.
Töitten jälkeen kävin auttamassa ystäväni äitiä parissa koti asiassa. Iltapäivällä menin sitten viemään rakkaalle kummitytölle Vanessalle pari pientä pakettia <3 Hän on niin hurmaava!! Aaw <3
Illalla serkkuni pojat tulivat meille yöksi, ja käytiin vuokraamassa elokuvia ja syömässä. Oli oikein mukava ilta <3

Nyt istun taas töissä, ja päivä on tällä kertaa lyhyt, kun lähden Helsinkiin yhden yön reissulle. Huomenna jo takaisin Joensuuhun.

Huomasin btw kalenteristani, että mulla on tiistaina pt-tunti Riikan kanssa :D Ja mulla on nyt ollut viikon salibreikki, yleisen uupumuksen ja väsymystilan takia. Noh se on sit kerralla paluu arkeen ;) Tänään ruokavalio on taas laitettu parin päivän breikin jälkeen kuntoon tai palattu siihen ohjeiden mukaiseen syömiseen. Vaikka olo on ollut väsynyt, silti on ollut ikävä vähän salia, tai sitä sen jälkeistä olotilaa. Mutta oon kyllä nauttinut myös tästä semi-tekemättömyydestä(oon oikeesti kyllä 4-päivää vaan juossut siellä sun täällä). Mutta hienoa on se, että jalat ei tunnu tukkoisilta enää, ja nehän on ollut tukossa viimeiset muutaman kuukauden. Tästä on hyvä taas jatkaa :)

Ensiviikolla aijon urheilla vakiot, 4krt salilla ja 2krt aerobista. 

Toivottavasti te olette saaneet viettää ihanan pitkän ja vapaan viikonlopun :) Kaupan-alalla tää joulu on hektisintä aikaa, eli sillon tehdään töitä! Mutta loma lähenee, en valita :)

Hotellin etkoilta :)

Tukka ja meikki check :)

Anni ja minä hotellin etkoilta! Ollaan tutustuttu yhteisten ystävien kautta!Minä ja ihana Asta-Maarit :)

2 kommenttia:

 1. Kiitos vielä super kivasta illasta ja viikonlopusta, oot kyllä niin kaunis! <3 turvallista juna matkaa!
  -asta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, oli mukavaa!!! Voe höntti, kato ittees mikä kaunotar olet!!! Love you!

   Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)