lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulusta selvitty iloisin mielin!

Hei rakkaat lukijat, oon pahoillani blogi hiljaisuudesta, mutta aika on mennyt kun siivillä ystävien ja perheen kanssa!
 
Joulu meni hyvin! Aattona syötiin ja käytiin haudoilla ja sukuloimassa sekä veljeni perheen luona oltiin katsomassa joulupukkia"ukkia" :D Lapset saivat paljon taas lahjoja ja tunnelma oli erittäin ihana! Joulun ruokailut ei ollut ees ihan retuperällä, osasin aika hyvin tunnistaa vatsasta millon se oli täynnä eikä tullut jouluna edes ylensyötyä vaikka toki nautin joulu ruoasta :)
 
"Joulupukki" muisti minua kivoilla ja käytännöllisillä lahjoilla, sain mm: rikkaimurin, collegeasun, versacen aurinkolasit, rahaa, arpoja, meikkejä, kosmetiikkaa, yöasuja ja elokuvia :) Olin todella iloinen lahjoista, mutta toki se ilo on suurempi kun näkee läheisten huulilla hymyt kun ovat mielissään lahjoista mitä saivat :)
 
Joulupäivänä aamualkoi kuntosalilla ja olipa muuten super hyvä treeni! Illalla sain vieraakseni ystävä pariskunnan Helsingistä luokseni :) Tapaninpäivänä käytiin kuntosalilla myöskin ja sitten illalla lähdettiin ystäväni luokse istumaan iltaa ja sieltä sitten suunnattiin baariin!
 
Eilinen päivä meni sitten ystäväni kanssa kaupungilla ja käytiin syömässä ja vietettiin aikaa yhdessä. Pahempia darroja ei onneksi ollut, mutta väsymys painaa edelleen :( Ja närästys mikä tuli eilisistä mättö syömisistä. Ilta meni katsellessa elokuvia ja viettämällä laatu aikaa ystävien kanssa <3
 
Tänään aamulla sitten liskojen yön jälkeen oli aika mennä salille tekee jalkatreeni, treeni oli ihan kaoottinen. Närästi niin paljon, että jouduin jättämään treenin kesken ja toteamaan, että urheilukunnossa en todellakaan ole. Huomenna siis mennään salille suorittamaan jalkatreeni loppuun paremmalla menestyksellä :) Tänään vietetään viimeistä iltaa ystävien kanssa, mennään syömään ja käydään vuokraamassa elokuvia. Ikävä jää heitä kun he huomenna menevät kotiinsa. Huomenna käyn tapaamassa kummityttö Vanessaa ja heidän vanhempiaan vielä ennen matkaa.
 
Toivottavasti teilläkin joulu on mennyt hyvin ja ootte saanut rentoutua! Nyt tää lähtee ale myynteihin! Palataan taas <3
 
 
Joululahjaksi saatu rasia minne laitoin tuikkuja :)
Sain rakkaalta ystävältäni ihanan kynttilän!
Joululahjaksi saatu koriste-esine :)
Bambi odotti malttamattomana lahjoja :D
Joulukuusi ja lahjat kotona :)
Onni tonttu ihmettelee uutta autoaan!
Hautausmaalla oli kaunis näky <3
Leo koiran ja Esteri kilpikonnan haudalla <3
R.I.P Leo <3
Äiti sai hauskan joulukukan :)
Joulua kotona :)
Jouluaaton asua :)
...Ja vielä edestä!

Joulupäivänä salille menossa!

Hymyilytti hyvän treenin jälkeen :)

Jouluna harrastettiin myös tätä :D

Bambi <3


Ystäväni Johanna asettui taloksi salin pukkarissa :D


Tapsan tanssien asua!

Ystävä joka tietää sinusta kaiken ja rakastaa sinua silti <3

Uusi nahkaliivi!


 
Mukavaa Viikonloppua kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)