tiistai 10. joulukuuta 2013

Helsingin reissu ja paluu arkeen :)

Nyt on palattu taas Helsingistä. Reissuhan kesti sen 24h, joten liiemmin ei ollut aikaa mihinkään. Menin sunnuntai iltana helsinkiin junalla ja olipa hassua olla siellä kun ei ollut lainkaan lunta! Illalla syötiin iltapala siskoni luona ja katsottiin elokuvaa ja käytiin nukkumaan. Maanantaina mulla oli puoliltapäivin yksi tapaaminen joka loppui tuossa eilen 13:30, ja juna lähti takaisin 15:12, älysin, että nyt on aika olla tehokas ja mennä shoppaamaan ja ostaa pari joululahjaa ja ehditä syömään myös lounas :D Kerkesin tehdä kaikki hyvin! Juna matka meni hyvin kotiin asti, kun oli pari lehteä ja ipadi mistä kattoa sarjoja netistä! Illalla ei tarvinnut nimittäin unta etsiä, tulikin nukuttua maikosat melkein 10h-yöunet :)

Pakko palata tuohon sunnuntaihin, kun istuin duunissa ja mietin, että miten aijon ensiviikolla urheilla(suunnittelen aina etukäteen näin on helpompi pysyä suunnitelmassa), niin huomasin kalenterista, että tiistaina onkin tapaaminen pt:ni kanssa. Rupes jänskättää. Eilen laitoinkin Riikalle viestiä, että oon viikon pitänyt urheilusta taukoa, yleisen uupumuksen ja väsymyksen takia, ja kun treenitkään ei luistanut. Ja kerroin vielä toiveeni tulevasta treenistä, että keskityttäis hartioihin/olkapäihin, ojentajiin ja keskikroppaan. Ja vastaus tulikin nopeasti, että sellainen treeni sitten tehdään ja jutellaan huomenna lisää :) Luulen, että on ihan hyvä, että viikon tauon jälkeen treenit alkaa pt:n kanssa, että pääsee juoneen heti kiinni :)

Tällä viikolla kuntosalit tavoitteena suorittaa ti-pe ja torstaina zumbaamaan ja lauantaina jotakin aerobista! Näillä mennään.
Ensiviikon urheiluja täytyy vähän miettiä, että mistä pystyn tekemään, kun maanantaina meen pieneen toimenpiteseen, täytyy kysyä mitä saa tehdä ja mitä ei, mutta jos ei raskasta lihaskuntoa niin nythän olis sit sopiva aika pitää viikko, missä olis erilaisia aerobsia ryhmäliikunta tunteja(oon vähän salaa jo innoissani)

Ja btw, mulla on 11-työpäivää ennen KESÄLOMAA KYLLÄ 5-VIIKON LOMAA :DDD Mie oon lomani ansainnut :))))

Ei mulle kuulu muuta, toivottavasti teille kuuluu enemmän kaikkee ja ne jotka treenaa toivottavasti treenit on luistanut :) Ihanaa, että kohta on joulu, sillon nautitaan vapaista ja ollaan läheisten kanssa <3

  
Maanantain vaatetusta :)Meikkauksen lopputulosta :)

Helsingin rautatieasemalla ja turisti heidi napsi kuvia :)

Ginan pussukassa ostoksia!

Helsingissä paistoi aurinko!

Äiti on tehnyt joulun myös kotiin!

Jouluteema jatkuu jokahuoneessa

Myös eteisessä :D

Ja olohuoneessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)