sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Viimeisiä viedään :)

Sunnuntaissa mennään ja töissä ollaan jälleen kerran! Asiakas ryntäys taitaa olla jo ohi ja nyt odotellaan lähinnä kotiinpaluuta :D Eilen olin töissä vähän lyhkäsemmän päivän ja meninkin töistä suoraan salille tekemään viikon viimeisen jalkatreenin. Treeni meni ihan hyvin ja kyykkyjä vihaan edelleen sydämeni pohjasta asti. Salin jälkeen menin tapaamaan erästä ystävää kenet oon tuntenut monen monta vuotta jo. Viimeisen parin vuoden aikana ei olla kamalasti nähty, mutta tosi ystävyys säilyy aina. Käytiin syömässä ja alkossa ostamassa vähän juomia jouluntansseille :)

Ilta meni kotosalla ja olin todella väsynyt ja uni tulikin jo heti 22:00 jälkeen. Oon nyt muutamana aamuna herännyt jo 06:00 jälkeen, en tiedä miksi, ei vaan väsytä enää. Rasittaaa kun ei saa nukkua kun ei väsytä vaikka saisi nukkua :D Luulen, että on vähän levoton olo jotenkin! Meijän äiti tänä aamuna leipo pipareita, lusikkaleipiä ja ässiä :) Ja eilen piirakoita! Meijän äiti on kunnon mamma, se tekee joulun kyllä aina kotiin ja kaikki jouluun liittyvät asiat myöskin <3 Ihana äiti!

Huomenna luvassa viimeinen työpäivä ennen lomaa :) 10-18 on työaika, joten aamulla startataan viikon ensimmäisen sali, luvassa yläkroppa joka sisältää seuraavat liikkeet:

- Pystypunnerus kääntäen käsipainoilla tai pystypunnerrus levytangolla
- Vipunostot pyramidina
- Hauiskääntö käsipainoilla tai taljassa
- Hammerkääntö käsipainoilla
- Ojentajapunnerrus taljassa
- Ojentajapunnerrus taljassa niskan yli
- Alasveto kylkiin kahdella kädellä ristikkäistaljassa
- Alatalja rusettiotteella
- Kyljet kahvakuulalla

Nyt jatketaan vielä hetki töitä ja sitten kotiin syömään päivällistä! Väsyttää tätä neitiä kun aamulla oon herännyt kukon laulun aikaan.  Vieläkö teissä riittää virtaa vai joko alkaa olla väsynyt ja loman tarpeessa oleva olo?

Äiti tekee aamiaista koirille Bambille ja siskoni koiralle Dobille :)
0

Olin eilen salilla ja ihan yksin!

Etureisi ja minipumppi :D

Tätin tytölle piti hieman meikkiä laittaa, Taika 3-vuotta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)