maanantai 17. kesäkuuta 2013

Weekend

Lauantaina töitten jälkeen menin mökille ja rakas äitini oli tehnyt ihanaa salaattia ja uunissa kasvispihvejä, kalapullia ja jauhelihapihvejä, ja ai että oli nannaa. Tarkoitushan oli lähteä sitten lenkille, mutta olin niin väsynyt ja vedin tunnin päikkärit, ja teki terää. Mulla oli lauantaina kauheet karkki+sipsi+hampurilais himot oikeesti, mutta menin mökiltä suoraan kotiin ja menin suihkuun ja sänkyyn köllimään. Olin tosi uupunut koko viikosta, kauhee nälkä oli koko aika, illalla onneksi sain suurimmat himot tyydytettyä ruisleivällä ja jogurtilla ja isokuppi teetä ja unta nassuun. Nukuin melkein 11h la-su yönä :) Sunnuntaina olikin sitten ihana olo, köllin sängyssä melkein puolille päivin ja söin aamupalaksi näkkäriä, ananasta, jogurttia ja kiiviä :) Siivosin oman huushollin ja sitten lähdin ihanan ystäväni kanssa solariumiin ja amarilloon kanasalaatille, amarillon kanasalaatti on paras :D amarillon jälkeen mulla olikin siinä reilu tunti aikaa ja kävin kaupassa sitten mentiin taas hypoxiin. Inhottavaa oli mennä vaa'alle 17:30 kellon aikaan kun on ehtinyt syödä aamupalan, välipalan ja lounaan, not good. Noh joten tietenkin se vaaka näytti enemmän kun torstain aamupaino, mut ei tehnyt hyvää silti mielelle :D Hypoxi sujui hyvin ja sitten kotiin valmistaan maitorahkaa+mansikoita iltapalaksi ja pari näkkäriä jossa on tosi vähän hiilareita. Ruokaa pitikin odottaa taas se pari tuntia, että sai syödä, pitikin juoda vettä tosi paljon, kun mahassa jo kurni ja sai ajatukset muualle. Iltapalan jälkeen eikun unille.
Aamulla heräsin ennen 06:00 ei edes herätyskello ollut vielä soinut, joten päätin lähteä että lähden lenkille, mutta oli niin harmaa sää, että pelkäsin sadetta joten päätin mennä salille juoksumatolle. Menin 40min juoksumatolla tyhjällä vatsalla ja hiki tuli :) Illalla tänään töitten jälkeen on luvassa bodypumppi, odotan innolla tuntia :)
Juhannus suunnitelmat edelleen hiukan auki, mutta en ota stressiä, toivon, että näen ystäviäni ja tietenkin urheilu kuuluu juhannus suunnitelmiin, siltikin :) Mulla oli tarkoitus, että juhannuksena pitäisin herkuttelupäivän, mutta kun en aijo käyttää alkoholiakaan niin en meinaa herkutellakkaan. Olen lähdössä ystäväni kanssa tyttöjen iltaa viettämään juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna joten sinnittelen vielä sinne ;)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)