tiistai 11. kesäkuuta 2013

Helsingin reissu ja hypoxi

Helsingin reissu meni loistavasti! Perjantaina aamupäivällä siirryin vantaalle ja kävin moikkaamassa Tuomasta ylläri käynnillä hänen työpaikallaan, sovittiin samalla illan suunnitelmia :) Sitten lähdin ajelemaan kohti itäkeskusta jossa hyvä ystäväni on töissä, ennen hänen tapaamistaan ehdin käydä zarassa ostoksilla, ja mukaan lähtikin sitten, vihreä tunika kauluspaidan tyyppinen, koralli hihaton toppi, mustavalko lepakkohihainen paita jossa on olkapäissä kultaiset napit, ja sitten vielä musta toppi jossa on koriste vetoketju rinnan kohdalla. Itiksestä mentiin ystäväni kanssa ruokakauppaan ja alkoon josta suunnattiin sitten myyrmäkeen(Johanna ja Antin) kotiin, jossa syötiin yhdessä ja ruvetiin laittautumaan :) Laittautumisen jälkeen mentiin Tuomaksen lähi puistoon jossa alkoi vesisade ja mentiin sitten Joonan luokse keskustaan, sieltä suunnattiin DTM:mään, siellä taas virtasi viina :D huh. Noh sieltä suunnattiin kotiin puoli kolmen maissa, erittäin hyvissä blexeissä. Lauantaina mentiin syömään porukalla amarilloon, ja ah sitä iloa kun sai syödä mitä vain :D Lauantaina katsottiin leffaa ja hengailtiin :) Sunnuntai meni samanlaisissa fiiliksissä, ja eilen sitten koitti kotiinpaluu. Lähdin aamulla ajelemaan kotiin ja matka meni hyvin lukuunottamatta 252€ ylinopeus-sakkoa. Noh muistinpahan, miksi lähteä taas töihin.

Tänä aamuna, mulla oli eka hypoxi hoito. Olin tosi väsynyt sinne mennessä, ja oli turvonnut ja väsynyt olo. Tuli syötyä 3päivää hyvin epäterveellisesti, ja tänään takaisin ruotuun. Ekana menin siihen "rentoutus hommaan" missä laitetaan kokovartalo sukelluspuku päälle josta sitten imetään ilmoja pois ja pullistellaan ja se sisältä tuntuu siltä että siellä olis kuplamuovia. Se oli ihana! Sen jälkeen testattiin pysty polkupyörää ja siinä laitettiin "sellainen hame" päälle ja menin sellaiseen laitteen sisään polkemaan, siinä tuli sinne alipainetta joka laitto veren kiertämään ja polin sellaista tasaista vauhtia 30min, se miten paljon lämpönousi mulla alakropassa niin oli kuulema ennätysmäärä mitä oli noussu kellään niiden asiakkailla :D (tuli mieleen, että johtui varmaan siitä, että oli 3päivää epäterveellistä ruokavaliota takana päin ja alkoholia, en tiedä ees että vaikuttaako noi asiat, mutta tuli vaan mieleen)
Päätettiin tehdä mulle 12kerran rasvanpoltto ja kiinteysohjelma. Ja tultiin yhdessä siihen tulokseen, että keskivartalo on ongelma alue, ei niinkään jalat ja perse. Hintaa tuolle tulee 790€ mutta olen sitä mieltä, että se on arvoista.
Ainut asia mikä harmittaa, että hypoxi päivinä ei saa harrastaa muuta liikuntaa :( ja se suositteli, että 3 krt viikkoon, olis se hypoxi. Mutta teen nyt niin, että pyrin 4 päivänä, sitten harrastamaan enemmän sitä liikuntaa, niin ei jää likuntatunnit vähäiseksi.
Nyt täytyy olla vielä syömättä 20min, ja sitten naamaan maitorahkaa ja marjoja. Hypoxi päivinä, kun hiilarit vedetään minimiin.
Huomenna aamulla luvassa kuntosali ja töitten jälkeen kesäkimara missä käydään 1,5h aikana lesmilssin kaikki tunnit koosteenä läpi. Torstaina taas hypoxi, mutta perjantaina menen lenkille 1h ja salitreeni 1h. Kyllä nää saa jotenkin keplutettua, että tulee liikuntaa samassa määrin kun ennen :D

Ei mulle muutu, nyt takaisin töiden pariin, ja siitäpä se lähtee arki rullaamaan.
Mukavaa viikkoa! <3 Pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)