tiistai 4. kesäkuuta 2013

Neiti kesäheinä!

Tänään aamu alkoi herätyksellä taas kukon laulun aikaan! Ja ylös ja salille! Mulla viime yönä särki oudosti rintalastaan, ja aamulla myöskin. Salilla oli erityisen hankala tehdä joitakin liikkeitä, esim ojentajat dipissä, ja myös vatsat ja hauikset sattui rintalastaan. Koitin tehdä liikeradat puhtaasti mutta etenkin tossa ojentajien kanssa dipissä kipu yltyi niin että jouduin lopettaa kesken. En tiedä mistä tää johtuu. Mutta toivon, että tää lähtee pois nyt kun tulee taukoa liikuntaan miniloman ansiosta. 
Seuraava jännittävä uutinen! Mulla on ensiviikon tiistaina elämäni ensimmäinen hypoxi :))) Odotan tätä innolla!! Jos hypoxi on sulle uusi käsite niin laitan siitä infoa alle :) haluan ostaa hypoxiin jonkun sarjahoidon että saatais hyvät tulokset :)) jatkossa liikuntaa aijon harrastaa aina 6h viikossa, joten hypoxi on ajoitettava välipäivälle. Hypoxi on kallista mutta sen arvoista uskoisin :)

HYPOXI-treeni auttaa kohdistamaan rasvanpolton. Erona tavanomaiseen ruokavalion ja liikunnan yhdistelmällä saavutettavaan laihduttamiseen on, että rasva lähtee kohdennetusti - sieltä mistä haluatkin sen lähtevän.

Naisten painonpudotus kohdentuu usein paljolti ylävartaloon. Rasva vähenee kasvoista ja rinnoista. HYPOXI:n avulla rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta.
Jos ongelma-alueesi on esimerkiksi reidet, pienenevät ne HYPOXI:n avulla kolme kertaa enemmän kuin tavallisella liikunnalla.

HYPOXI:lla saat näkyviä ja mitattavia tuloksia jo neljässä viikossa, kun hoito suoritetaan yksinkertaisia ohjeita noudattaen. Yksilöllisen hoitojakson pituus riippuu lähtötilanteesta ja haluttavista tuloksista ja määritellään HYPOXI-ohjaajan kanssa ensimmäisellä kerralla. Parhaat tulokset saavutat kun tuet HYPOXI-hoitoa painonpudotuksella ruokavaliota keventämällä ja saat painosi putoamaan noin 2-3kg kuukauden hoitojakson aikana.  HYPOXI-treenissä ympärysmitan pienentyminen perustuu rasvanpolttoon, joten voit saada yhtä hyviä tuloksia toisen ja kolmannen hoitokuukauden aikana kuin ensimmäisen kuukauden aikana, jos sinulla vielä on ylimääräistä rasvaa poltettavana.

HYPOXI on myös todistetusti erittäin tehokas ase selluliittia vastaan. HYPOXI-hoidon aikana kehon ongelmakohtien selluliitti vähenee tasaisesti, sitä mukaa kun näiden alueiden verenkierto vilkastuu ja rasvanpoltto tehostuu.

Osa painon pudotuksesta terapian alussa johtuu luonnollisesti myös nestetason laskusta, kuten useissa perinteisissä selluliittiterapioissa. Mutta koska HYPOXI polttaa rasvaa, eivät tulokset jää ensimmäisten viikkojen mittoihin. HYPOXI:lla voi muokata kehoa kymmeniäkin kiloja ja se on luonnollinen vaihtoehto esimerkiksi rasvaimulle ja muille invasiivisille toimenpiteille. HYPOXI-menetelmä on riskitön, ei vaadi toipumisaikaa eikä aiheuta esimerkiksi arpikudosta.

Can't wait!!!!

Nyt tulee kuvia :D
Salille menossa :)

Kesäshortsit

Salille menossa!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)