torstai 20. kesäkuuta 2013

Kuluvan viikon kuulumisia :)

Maanantain bodypumppi, öö ei oo sanoja :D jos kyykky biisi kestää melkein 7min niin joo hapottaa ja ihan perkeleesti, hyvällä tavalla mutta kyllähän se sattuu! Ohjelma on uusi ja pidän siitä, tykkään sen ohjelman etenkin ojentajista ja olkapäistä :) bodypumppi on kyllä ihan lemppari ryhmäliikunta tunti vaikka se onkin raskas, tunnilla kivintä on se että voi haastaa itseään ja poistua sieltä mukavuus alueelta!
Tiistai aamu alkoi sitten hypoxilla ja hikihän siinä juoksumatolla tuli kera "sukelluspuvun" tiistaina ei sitten nautittu lainkaan hiilareita. Tiistaina töiden jälkeen menin ystäväni luokse kylään jonne vein taas omat eväät mukana, salaattia ja rahkaa, ilta vierähti siinä nopeasti kun toinen ystävänikin tuli sinne ja kummityttöni! Oli mukava harrastaa sosiaalista elämää ja viettää aikaa ihanien tyttöjen kanssa :)
Eilinen päivä töissä meni hitaasti ja odotin illan hypoxia vain! Hypoxi meni super nopeasti Jutta ja puolen vuoden superdietit-ohjelmaa katsoen :) nälkä oli jälleen kova hypoxin jälkeen, mutta maltoin mieleni ja söin vasta illalla rahkaa ja marjoja!
Ah mutta tää ihana aamu alkoi ystävän kanssa kunnon salitreenillä! Salilla oltiin jo 06:30 ja vedettiin hyvä setti aamu tuimaan :) 
Juhannus suunnitelmat on seuraavanlaiset: 
Huomenna salille ja moikkaamaan illalla tenuavia ystäviä!
Lauantaina salille ja ystäväni luokse yöksi<3
Sunnuntaina salille ja lepoa! 

Alla kuvaa kun töissä tuli vähän purettua tavaraa :D ja muutama pärstä kuva!

Mukavaa juhannusta lukijat!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)