lauantai 15. kesäkuuta 2013

Perjantain sosiaalista elämää :)

Eilen tosiaan menin töistä suoraan kaupunkiin ja kävin ostamassa kaksi paitaa BikBokista, on tarve saada perus paitoja duuniin, ja siellä olikin -50% molemmat paidat joten sieltä sain kaksi paitaa hintaan 19,95€ ei paha. Ostin mustan ja korallin värisen "pelipaidan" paita on kivan mallinen, voi pitää legginssien kanssa peittää pepun :) Ihana ystäväni oli töistään tuonut mulle meikkejä jotka olisivat menneet poistoon, sain ihania meikkejä!! Aaaw, kiitos vielä Asta! Sen jälkeen mentiin syömään ystäväni ja hänen äidinsä kanssa amarilloon, ja ruokani oli kanasalaatti. Mieleni olisi tehnyt jotain ihan muuta, mutta näillä mennään. Ruoan jälkeen mentin ystäväni kanssa elokuviin, ostin pikkasen karkkia irtokaupasta, ja ai että miten ne muutamat namit ees maistu hyvälle(mulla siis alkamassa naistenvaivat siitä tää himo johtuu) elokuvana toimi kauhea kankkunen 3, voi, että miten se olikaan hyvä elokuva!! Tietenkin johtuu myös suuresti siitä, että elokuvassa on ihan äärettömän parhaat näyttelijät, suosittelen lämpimästi!! Leffan jälkeen menin kotiin, ja mieli olisi tehnyt vaan syödä, mutta päätin että meen suihkuun ja katon telkkua, koska ei ollut nälkä, oli vaan niitä mielen demoneja. Nukuin vähän huonosti ja sain unta vasta 23:30 ja mua hajotti aamulla herätä 06:00 salille!!!! Laitoin herätyskellon kiinni ja päätin, että en mene. Mutta miten arvata saattaa, havahduin 5min päästä ja mietin mitä olinkaan tekemässä, joten ylös sängystä, hampaiden pesu ja vaatteet niskaan ja salille. Salilla olin ihan tosi väsynyt, mutta sain silti tehtyä hyvän treenin, lämmittelin juoksumatolla ja siinä heräsinkin sitten, tein ojentajat, hauikset, olkapäät, vatsat ja pakarat. Meni vajaa tunti, olisin voinut tehdä myös rinnan ja selän vielä, mutta olin jotenkin tosi uupunut tuosta setistä, ei mitään voimia enää yläkropassa. Tänään menen töistä suoraan käymään mökillä jossa vanhempani ovat, menen syömään ja ajattelin käydä vetää siellä vielä tunnin lenkin, jotta saan aerobista tälle viikolle myöskin! Mökillä on ihana lenkkeillä luonnon äärellä ja kun ihana joki komeilee lenkkiteiden vierellä :) Illan suunnitelmia ei vielä ole, mutta ehkä ystävän näkemistä ja hengailua, huomenna hypoxi joten pumppi jää nyt välistä.
Ensiviikolla on hypoxi muistaakseni tiistaina ja keskiviikkona, joten niinä päivinä ei urheilla vaan noudatetaan kurinalaisesti hypoxi ohjeita. Ensiviikolla vaikka on juhannus niin aijon urheilla ihan normaalisti:

Maanantaina: Bodypumppi
Tiistaina: Hypoxi
Keskiviikkona: Hypoxi
Torstaina:Kuntosali
Perjantaina: Kuntosali
Lauantaina:Lenkki 60min
Sunnuntaina: Lenkki 60min

Jasper, kummin kulta <3

Meikkejä <3

Salilta kera pikkumyynutturan!

Uusi paita(BikBok)

Kauhea Kankkunen osa 3 (Suosittelen!!)    


Mukavaa Viikonlopun jatkoa Lukijoille <3 Ihanaa, ensiviikolla lyhyt viikko töissä! Joko lukijat tietää, mitä tekevät juhannuksena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)