tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pumppi Pumppi Pumppi!

Joo siis neiti vähän innostu pumpista :D oli oli oli ihan huippu kivaa!! Meen uudestaan heti sunnuntaina Mari neidin kanssa(kaislalle) sekä maanantaina omalle islolle taas :) Tykkäsin niin kovasti!!! Tällä viikolla aijon urheilla paljon! Eilen oli pumppi, tänään bodytrimmi, huomenna kahvakuula. Torstai ja perjantai taukoja, mutta lauantaina taas kahvakuula ja sunnuntaina pumppi :) Eli tälle viikolle jos vaan toteutan kaikki nuo niin tulee jumppa kertoja 5 :) eli se kompensoi viime viikon vähäistä jumppa määrää :) Oon niin innoissani! Tuo pumppi on hyvä koska mielestäni korvaa salitreenin jossain määrin ja kivaa saada oikeesti kunnon lisakuntotreeni kun suurin osa jumpista on aerobic painotteista :)
Menin pumppiin ja kysyin heti muilta, että voisiko joku jeesii painojen laiton kanssa ja neuvoa, että kuinka paljon kandee laittaa jne :) Niin moni innokas oli heti siellä auttamassa ja kertomassa kuinka paljon kannattaa laittaa ekana ja opettivat miten ne laitetaan kiinni ymsymsyms! Ihana meininki sanon minä! Moni heti rupes juttelee missä jumpissa siellä käyn muuten ja mikä on lemppari ja kaikki sanoivat että varmasti rakastun pumppiin ja niin tein :)
Aluksi askellettiin steppi laudalle noin 15-20minsaa lämmittelynä vain. Askeleet olivat suht helppoja ja pysyin aika hyvin mukana! Hikihän lämmittelyn jälkeen tuli :) Sen jälkeen ruvettiin tekee, kyykkyjä, soutuliikkeitä, maastavetoa, hauista, rintaa, pystypunnerrusta yms(anteeks en muista kaikkien liikkeiden nimiä). Ojentajat tehtiin käsipainoilla :) Ja vatsat tehtiin jalat steppilaudan päällä! Lopuksi tehtiin venyttelyt! Jumpan kesto oli 1:15 minuuttia ja se oli aika sopiva! Ehdittiin tekee kaikki lihakset läpi :) Mulla paikat ei oo erityisen kipeät, joten mietinkin tässä, oliko mulla liian pienet painot? Tanko jos painaa sen 2kg? ja sit mulla oli painoa tangolla 7kg, eli 9kg painanut se helahoito. Jaksoin tehdä toistot suht hyvin, mutta kyllä jouduin viimeiset toistot tekee hammasta purren. Vinkkejä otetaan siis vastaan :)









Lämpimästi kaikille suosittelen pumppia :)) Nyt on hyvä fiilis, taas teht jotain ja lähdetty omalta mukavuus alueelta :))

Hei lukijat, oon unohtanut kertoa, että 2.4 mulla on tatska aika :))) Uuusi tatska tulee korvan taakse ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)