tiistai 26. maaliskuuta 2013

100 POSTAUS :D

moikka lukijat! tää on mun sadas postaus, wuuuhuu :D mun elämässä on siis pysyviä harrastuksia! eilen oli kaamee duunipäivä, mun työkaveri on lomautettuna ja minä hoidan hänen reklamaatio asioita, ja oh my God, en tiedä kestänkö kuinka kauan enää. ihmiset on ärsyttäviä, miten ne luulee, että takuu korvaa kaiken? ethän sinä saa uusia farkkujakaan jos kaadut ja niihin tulee reikä, sama juttu jos sun kuulokkeiden sanka katkeaa vahingossa. ihmiset, välillä voi miettiä asioita. haluan siis uuden duunin, duunin jossa voin olla yksin eikä tartte palvella asiakkaita, joku varasto duuni olis jees, tykkään kuitenkin työstä, missä voin konkreettisesti tehdä jotain. nooh katsellaan, jos musta joskus tulis tradenomi(näyttää erittäin kaukaiselta tässä vaiheessa) niin tosin en kyllä haluis olla ehket sillon varastossa duunissa tradenomin koulun käyneenä :D ellen rakastas sitä duunia.
kävin eilen pumpissa, en olis jaksanut mennä, mutta perskutti miehän menin. oli huippua jumpata uusissa vaatteissa, uudet urkkavaatteet motivoi! tänään menen kaverin suosituksesta bodycombattiin ja uudelle salille, luvassa siis uusi jumppa uudella salilla (energy joensuu) jaksoin muuten pumpissa taas paremmin :) loistava fiilis!!!


Les Mills BODYCOMBAT™-tunti sisältää valtavasti voimaa ja energiaa! Karaten, taekwondon, capoeiran, nyrkkeilyn ja muay thain tekniikoita hyödyntämällä haastat mielikuvituksellisen vastustajasi samalla kun kulutat valtavasti energiaa, kehität taitojasi, tulet vahvemmaksi ja itseluottamuksesi kasvaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)