sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Mukava viikonloppu on ohi :(

Viikonloppu on ohi, perjantaina pojat tosiaan tuli viikonlopun viettoon ja illalla käytiin viemässä vanhemmat lentokentälle ja vuokraamassa elokuvia, vuokrattiin, the bite, hai elokuva ja sitten paranormal activityn parodia. Elokuvat oli ihan hauskaa viihdettä, mutta en ehkä itse valitsisi moisia, mutta saivatpahan pojat katsoa nitä halusivat. Lauantaina oli herätys anivarhain 07:30 ja bambi lenkille, ja pojille aamupalaa, ja sit suunnattiin keskustaan näkemään roosaa ja vanessaa <3 käytiin syömässä sinetissä ja ostin pojille uuden ps3 pelin :) oli mukavaa! Alkuillasta mentiin sitten veljeni luokse joka teki meille herkullista pitsaa ja leikittiin bambin kanssa. Illalla katsoimme taas elokuvia, luvassa oli stolen elokuva joka oli erittäin hyvä, sekä the looper!! Suosittelen edellä mainittuja elokuvia suuresti!
Sunnuntai tuli ja olin tohkeissani!!! Nimittäin suuntana oli poikien vienti äidilleen kuopioon sekä astan kanssa himoshoppaus päivä MATKUKSESSA!!! Aaaaw!!
Oli huippua! Kierreltiin ekana vaateliikkeet ja sit mentiin syömään ja sit ikeaan ja sit kotiin :D aikaa vierähti 4 tunita :) Matkuksessa löytyi kaikki mieleiset vaatekaupat mitään en juuri jäänyt kaipaamaan, paitsi ehkä zaraa :)
Alla hieman kuvia ostoista :) kuvaa en saanut vielä otettua kahdesta vaaterekistä mitä ostin itselleni, yhden jo sellaisen omaan, mutta, lisää täytyi saada, kun kaapit tursuaa! Mutta siihen tulee muutos kylläkin keväällä kun pidän heidin oman jättikirppiksen :D

Kuvaa elokuvista sekä ostoksista ;)
Paidat löytyi ginasta, persikan värinen ja vihreä. Stadiumista(joka on mun top numero 1 paikka) löytyi, urheilu huppari, shortsit jumppaan, urheiluliivit, ja hikipanta! "Uggit" niiteillä ostin muistaakseni öö, misusta?:D meikit make up storesta, oli muuten hyvä palvelu! Kaulakoru rukousnauhan tyylinen oli jostain ihanasta hely liikkeestä missä moni oli -50%! New yorkkerista ostin harmaan hupparin ja sain mustan puuvilla nahkamekon joka on myös new yorkkerista. Ikeasta ostin, kaksi piirakka vuokraa, kaksi sipsikulhoa(tai hedelmä) :D booliastian, sekä hengareita, ja kaksi tosiaan vaaterekkiä! Tyytyväinen olen ostoksiini ja ihanaan shoppailu seuraani <3

Osa kuvista vinottain, en jaksanut käännellä :D

Ensiviikolla, urheilua, täytyy vähän vaan soveltaa koska on myös bambin hoito :) mutta oon suunnitellut kaiken, että oon joka paikassa ja bambin hoito on tietenkin tärkein asia! Jumppa kertoja ensiviikolle tulee 4 :) ja perjantaina muuten vähän kavereita hyvää, ja leivon herkkuja ja juodaan viintä :)

Mukavaa sunnuntaita, tää menee nukkumaan olen ihan väsynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)