sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Elokuvia, sairastelua.

Olin tosiaan torstain ja perjantain sairaslomalla töistä flunssan takia, kovasti harmitti mieltäni, se että taas jumppailut jäivät vain maanantain kertaan, sekä tänään kävin. Myös ruokavalio on ollut ihan retuperällä sairastelun takia ( on siis mennyt karkkia, suklaata ja juustonaksuja ) :( Olin torstaina ja perjantaina ihan vaan sänkypotilaana, katsoin elokuvia ja pari kaveria kävi kylässä, toiselle kaverilleni, iralle laitoin torstaina sinetti pidennykset :) lauantaina olin vielä nuhainen, mutta lähdin ystäväni roosan kanssa kaupungille viettämään laatuaikaa kahdestaan <3 ostin vilasta punaisen kevättakin ( alla kuva beigestä mutta saman ostin punaisena )joka maksoi vaan 34,95€ ostin myös lindexistä kahdet rintaliivit sekä yhden paidan alennuksesta -70% ja sille jäi hintaa vajaa 12€, sitten käytiin syömässä ja vein roosulin kotiin, pyörähdin filmtownissa ja menin vielä käymään ystäväni astan luona, jonka jälkeen suuntasin kotiin kera elokuvien :) elokuvien genre oli siis trilleri, eli mun lemppari, alla olevat elokuvat luokittelen kaikki 8-10 asteikolla, eli suosittelen jos tykkäätte hieman jännityksestä ;)
Tänään sitten näin ihanaista saria, joka oli hyvinkin krapulaisissa merkeissä, mutta oli oikein mukavaa siltikin :) kävimme amarillossa lounaalla, söin kanasalaattia ja ihanan juustokakun jälkkäriksi. Sarin näkemisen jälkeen menin solariumiin ja jumppaan, pitkään arvuuttelin, että menenkö vaiko en, koska oloni oli henkisesti erittäin virkeä ja energinen, joten päätin mennä kehonmuokkaus jumppaan. Noh tuntia oli kestänyt noin 40-minuuttia, kun minua rupesi hikoiluttamaan todella paljon, pyörryttämään ja oksettamaan, tehtiin silloin kyykky liikettä missä oli kuminauha mukana ja samaan aikaan tehtiin hauista, noh pysäytin liikkeen ja seisoin vain paikallani ja mietin että mitä tapahtuu, istuin penkille ja join vettä, huilasin kyseisen liikkeen kokonaan, mietin, että ehkä vedin liian täysillä jumpan, aerobisen osuuden vedin niin kuin aijemmin, enkä kuunnellut kehoani joka oli väsyksissä, joten luulen, että kehoni pisti stopin. Noh onneksi kyykyn jälkeen mentiin tekemään lattialle soutuliikettä,ja vatsoja ja venytyksiä että pääsin lattialle istumaan, olo meni onneksi ohi, mutta oli todella kurja olo tunnin jälkeen, kun normaalisti on taas ihan hullu adrenaaliolo. Noh menen huomenna uudestaan, mutta kuuntelen kehoani ja juon paljon, ja yritän olla vetämättä itseäni ihan piippuun. Huomenna mulla on vapaa päivä, luvassa myös koulutehtäviä.. :/
Ensiviikolla töissä on iltaviikko, joten jumppien kanssa joutuu sumplailee hieman enemmän ja en pääse kuin max 4krt tulevalla viikolla. Mutta näillä mennään, huomenna alkaa myös laihduttaminen, oon tosi paksussa kunnossa :D laitoin leikkimielisiä pullistelu kuvia pukuhuoneesta:D kuvassa uusi treenitoppi.
Kivaa sunnuntaita ja iloista tulevaa viikkoa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)