tiistai 26. helmikuuta 2013

Body Balance :)

Olin eilen ihanan Roosan kanssa, forever joensuulla, bodybalance tunnilla. Tunti oli erittäin hyvää vaihtelua nopeatempoiseen aerobicin sekä raskaiden lihaskuntojumppien vastapainoksi. Tunti oli rauhallinen, sekoitus pilatesta, joogaa sekä tai chi'ta. Tunti on miellyttävä ja sopisi ehkä käytäväksi jokatoinen viikko extratuntina, en korvaisi kuitenkaan tällä tunnilla liikuntakertojani. Vaikka tunnilla tulikin hiki, ja vatsalihakset ja pylly ja reidet olivat työssä. Tunti oli mukava, ja kyllä se pilates ja tuo jooga on ehdottomasti parasta syvemmille tukilihaksille, jotenkin huomasi, että tietyt lihakset olivat"tulessa" välillä. Tykkäsin!
Tänään luvassa bodytrimmi, odotan jännityksellä tuntia, koska se on fyysisesti aika rankka, mutta enköhän mä tästä selviä :))

Les Mills Bodybalance tunnilla kehittyy lihaskunto, tasapaino, liikkuvuus, koordinaatio ja oman kehon rentouttaminen. Tunnilla tehdään miellyttävän musiikin tahdissa eri tekniikoista, mm. joogasta ja pilateksesta, vaikutteita saaneita liikkeitä.

 BODYBALANCE sopii kaikille! Se on ihana yhdistelmä Tai chi`n kaarevia, Joogan voimakkaita ja Pilateksen lihaskuntoa vahvistavia liikkeitä. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta em. lajeista. Voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja rentoutumista kehittäviä liikkeitä. Tunnin jälkeen olosi on rentoutunut ja kehosi on täynnä energiaa!

Alla on kuvia, minkälaista bodybalance onkaan :)

 



2 kommenttia:

  1. Heipparallaa! Eksyin tänne kun huomasin että mun sivulle on löydetty sun saitin kautta ja piti ihan tulla kattomaan kukas täällä on...sitten bongasin blogini sun luettelosta! Kiva ylläri :)
    Have a nice day!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Dashanti :) Olenkin sun blogin ahkera lukija ja tykkään sun blogista kovasti! Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

      Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)