keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Nokian koulutus!

Heräsin tiistai aamuna kello 03:10 ja lähdettiin 03:30 ajamaan helsinkiin, Nokia lumia 920 puhelimen koulutukseen, ajosää oli mitä paskoin (anteeksi kielenkäyttöni) mutta se oli, oikeesti kun lunta ja räntää tuprutti vaakatasossa niin ei ollut kiva!! Oltiin espoon nokia talolla 9.30 ja siellä oli aamiainen ja sitten koulutus alkoi, Nokia lumia 920 puhelin tulee olemaan hitti, oon siitä varma. Siinä on vannomatta tarkin, herkin, ja kirkkain näyttö mitä tiedän, vaikka mulla itsellä onkin applen 4s puhelin, mutta se jäi niin kakkoseksi ton uuden lumian rinnalla. Oon mun applen kameraan ollut tyytyväinen, koska luulin oikeesti, että siinä on paras kamera mitä voi saada puhelimeen, NOT, olin väärässä. Uudessa lumiassa on kuvanvakain joka toimii, sun kädet voi oikeesti täristä pahemmassakin krapulassa ja silti kuvasta tulee mieletön! Siinä voi ottaa eläviä kuvia, urheilu kuvia, kuvia missä sinä vilkutat ja sun käse heiluu siinä oikeesti, sillä voi ottaa myös kuvia oikeesti mistä vaan keksit! Onhan siinä muutakin hyvää oikeesti, kaikki tallentuu pilveen, liikkuva reaaliaikainen näyttö naarmuuntamaton näyttö, 2x kertaa tehokkaampi akku kun muissa ja langaton lataus yms, onhan näitä ja käyttis on windows 8. Suosittelen oikeesti, sitä puhelinta. Mieti nyt jos teet vaikka jotain koulutehtävää wordilla tietokoneellas, sit sulle tulee mieleen kun oot kaupassa, että haluisit lisätä siihen jotain niin pystyt tolla kännykällä avaa wordin tiedoston ja kirjottaa asias :D
LOISTAVAA! Toi on niiin mun seuraava puhelin. Suosittelen! Nyt mä oon koulutuksen käyneenä lumia spesialisti, hih*

Kuvavertailua

Nokia Lumia 920!!!!


Kävin maanantaina myös kiinteytys jumpassa ja taas oli erivetäjä, mut hei oikeesti, tääkin vetäjä oli ihan huippu, se ei antanut pitää juomaa taukoo vasta kun lämmittely oli kokonaan loppunut ja olin ihan hiestä märkä :D me tehtiin taas mun lempparitreeniä, eli lihaskuntoo hyödyntäen oman kehon painoo, helvetin tehokasta, olin oikeesti ihan loppu jumpan jälkeen mutta siis hyvällä tavalla loppu ja lihakset huuti hulluna ja olivat kipeet mutta tietysti tervettä kipuahan se on. Mulla ollut ongelmia mun oikean polven kanssa joka on lähtenyt 12-vuotta sitten tanssiharkoissa ekan kerran sijoiltaan, sen jälkeen lumilauttaillussa sijoiltaan, ja joku kolmaskin kerta tais olla. Sitä ei koskaan tutkittu, vaikka odotin ortopedin lähetettä, ei koskaan saapunut, oon käynyt pari kertaa päivystyksessä kun se on mennyt tosi kipeeks se polvi ja ne on iskenyt vaan kipupiikkii jne, mutta nyt taas polvi ollut kipeänä, välillä kovastikin sattunut. Tänään menin sitten yksityiselle Itelle, ja sieltä sain lähetteen ylihuomiseksi ortopedille, joka tutkii ja päättää mitä tehdään. Ei ole aikomustakaan vähentää jumpassa käyntii vaikka siellä jumpassa joudun polvea varomaan, koska se tuntuu siltä että se lonksuu ja lähtee sijoiltaan ja sitä särkee. Vasta jos ortopedi sanois että jotain muuta liikuntaa niin sitten, mutta toivon että se sanos" tossa sulle tukiside käytä sitä ja polvee ei tarvii varoa anna mennä vaan :D" let see.. Huomenna RVP-jumppaan ja koitan perjantaina päästä 1,5 tuntii kestävään jumppaan missä en olekaan ennen käynyt :) Jumppa alkais jo 17.30 ja mulla vuoro kestäs 18, mutta katsotaan ;)

Väsyttää super paljon, koska univelkaa kerääntynyt viikonlopusta ja toissayöstä :( Mutta koitetaan jaksaa edes sillä ajatuksella, että oikeesti loma lähenee ... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)